Få overblik over jeres endpoint sikkerhedsløsning

Få overblik over jeres endpoint sikkerhedsløsning

Ezenta tilbyder et omfattende helbredstjek af jeres endpoint sikkerhedsløsning.
Sikkerhedsløsninger bliver aldrig stærke­re end det svageste led, og fejlkonfigura­tioner kan blive kostbare og i sidste ende give forlænget nedetid, datatab eller det, der er meget værre.
Få et helbredstjek af markedets bedste sikkerhedsspecialister, som gennemgår jeres Symantec Endpoint Protection-installation.
Vi giver jer et samlet overblik over jeres endpoint sikkerhedsløsning – hvordan den anvendes, om klienter, servere og data på disse er sikret korrekt, og om I udnytter løsningen optimalt.
Med et endpoint helbredstjek kan Ezenta rådgive jer om jeres nuværende løsning, om den udnyttes optimalt, om den er implementeret korrekt i forhold til trus­selsbilledet, nye teknologier og funktioner som kan lette driften og øge sikkerheden i miljøet.


Det får I ud af et helbredstjek
Et endpoint helbredstjek fra Ezenta indeholder en gennemgang af følgende:

  • Licenser, software-versioner og eventuelle supportaftaler *
  • Infrastruktur, kapacitet, performance og eventuel fail-over
  • Sikkerhedsfunktioner i anvendelse (f.eks. AV, FW, IPS, location awareness mv.)
  • Sikkerhedspolitikker og regelsæt **
  • Alarmering og rapportering
  • Identificerede trusler inden for de sidste 90 dage
  • Dokumentation samt backup af kon­figuration

 
Efter et endpoint helbredstjek udarbejder og præsenterer Ezenta en rapport med observationer samt forslag til eventuelle ændringer og tiltag. I tilfælde af, at der er kritiske observationer, vil I blive orienteret med det samme.


Professionel services
Truslerne mod virksomheder og offent­lige organisationer udvikler sig konstant. Samtidig er IT blevet forretningskritisk for mange virksomheder. Hackerangreb, vira, samt nedetid på kritiske driftssyste­mer, afspejler sig ofte direkte på bund­linjen.
Ezenta leverer kompetent rådgivning og kundetilpassede løsninger - hver dag, døgnet rundt. Alt sammen services, som sikrer kunderne en stabil drift, samtidig med at truslerne minimeres.


Få lavet et endpoint helbredstjek af jeres Symantec installation for kr. 9.995,-

Kontakt Ezenta for booking af helbredstjek eller få yderligere oplysninger på mail info@ezenta.com eller på telefon +45 70 20 12 60