Antivirus

Antivirus

Vi er specialister inden for antivirus

Hvad er antivirus?
Et antivirusprogram beskytter, som navnet antyder, netværksbrugerne mod virus og malware. Antivirusprogrammet holder blandt andet øje med hvilke programmer, der kører, og hvad de laver, når de kører. Det vil scanne alle programmer, før de kører, og dermed kan et antivirusprogram nå at stoppe programmer, der indeholder virus. Det er antivirus i korte træk. Men da Ezenta ikke laver andet end IT-sikkerhed, så har vi meget mere i dybden-specialistviden, som vi gerne vil dele med jer, så I har mulighed for at skabe de sikrest rammer om jeres IT, data og slutbrugere.
 
Rådgivning om antivirus
Hos Ezenta laver vi IT-sikkerhed hver dag året rundt. Vi har de bedste specialister til at rådgive og vurdere jeres behov for antivirus og for mere generelt at skabe den IT-sikkerhedsløsning, der giver jer de tryggeste rammer for jeres IT. Det gør vi ikke alene. Men i samarbejde med producenter skaber Ezentas IT-sikkerheds specialister de bedste rammer om din virksomheds data og IT.
Vi er altid opdateret omkring de nyeste og mest sikre løsninger, der giver den mest optimale IT-sikkerhed for jeres virksomhed. På den måde får du altid den bedste vejledning om hvordan du bedst muligt holder virus og malware fra dørene.
 
Antivirus-løsninger skal implementeres af specialister
Skal man implementere sikkerhedsløsninger omkring virksomhedens eksisterende IT, kræver det specialistviden. Den ligger Ezenta inde med. Vi har mange års erfaring med at implementere IT til stor tilfredshed for alle parter. En sikker og hurtig implementering af IT-sikkerhedsløsningen skaber tryghed, og giver din virksomhed IT-sikkerhed fra første dag. Ezenta tilbyder avancerede sikkerhedsløsninger inden for indholdssikkerhed, slutbruger, mobility og adgangskontrol.
 
Vedligeholdelse og opdatering af antivirus
Ud over analyse, implementering og vedligeholdelse af antivirusprogrammet, kan Ezenta også stå for at opdatere og forny licenser. Det er ikke alle virksomheder, der har ressourcer til at løse det internt. Derved bliver netværket hurtigt skrøbeligt og nemt at angribe for hackere eller andre IT-kriminelle. Benytter I en af Ezentas sikkerhedspakker tager vi ansvar for opdatering, overvågning, rapportering og optimering af jeres IT-sikkerhedsløsningen. Det giver jer fuld IT-sikkerhed og tid til at drive jeres egen forretning.
Kontakt os på info@ezenta.com eller + 45 7020 1260.