Følg med i det sidste
nye inden for it-sikkerhed

Nyheder / blog

Hold dig opdateret og følg med i, hvad der rør sig indenfor it-sikkerhed.

11.02.2019

Medarbejderne er det svageste led

Medarbejdere er og bliver en stor svaghed i virksomheders it-sikkerhedsindsats. Dels fordi de med deres begrænsede viden om truslerne i cyberspace er nemme ofre og dels fordi de er langt mere mobile end tidligere.

07.02.2019

Hvordan fremlægger du din risikovurdering og får opbakning?

Jeg deltog for nylig i andet modul på ESL-kursus, der fokuserede på risikostyring og beredskabsplaner. I dette indlæg vil jeg komme ind på hvordan du fremlægger din risikovurdering, og hvordan du får opbakning fra ledelsen.

07.02.2019

Hvad er det værste, der kan ske?

Vi ved allesammen, at adfærd og overblik er alfa omega indenfor it-sikkerhed, men hvordan skaffer man sig det, og kan vi som mennesker forudse alle hændelser?

28.12.2018

Skab synlighed i OT-netværket

Har du overblik over og indblik i, hvad der sker i OT-netværket? Og er du klar over, at indholdet i protokollerne i OT-netværk kræver en anden tilgang end til de administrative netværk?

18.12.2018

Vil du vide, hvordan du organiserer din it-sikkerhed?

Det er gået op for de fleste, at det er nødvendigt at beskytte sine systemer og data, da de er grundlaget for virksomheders fortsatte vækst. Men hvad er det rette niveau?

12.12.2018

Hvordan formidler du informationssikkerhed til topledelsen?

Sikkerhedsstyring er en væsentlig del af en virksomheds Governance – Risk og Compliance niveau, og jeg vil derfor gerne give dig et par gode råd på vejen om, hvordan du formidler informationssikkerhed til topledelsen.

1 / 14
X

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Tilbage til topppen