Følg med i det sidste
nye inden for it-sikkerhed

Nyheder / blog

Hold dig opdateret og følg med i, hvad der rør sig indenfor it-sikkerhed.

28.12.2018

Skab synlighed i OT-netværket

Har du overblik over og indblik i, hvad der sker i OT-netværket? Og er du klar over, at indholdet i protokollerne i OT-netværk kræver en anden tilgang end til de administrative netværk?

18.12.2018

Vil du vide, hvordan du organiserer din it-sikkerhed?

Det er gået op for de fleste, at det er nødvendigt at beskytte sine systemer og data, da de er grundlaget for virksomheders fortsatte vækst. Men hvad er det rette niveau?

12.12.2018

Hvordan formidler du informationssikkerhed til topledelsen?

Sikkerhedsstyring er en væsentlig del af en virksomheds Governance – Risk og Compliance niveau, og jeg vil derfor gerne give dig et par gode råd på vejen om, hvordan du formidler informationssikkerhed til topledelsen.

11.12.2018

Sådan designer du et sikkert OT-netværk

God it-sikkerhed og minimal nedetid er essentielle ingredienser for enhver produktionsvirksomhed – og derfor forlanger langt de fleste ledelser og bestyrelser nu, at der også er styr på it-sikkerheden i produktionen.

11.12.2018

Invitation: Bliv klædt sikkert på til 2019

Tag med til Ezentas nytårskur, smag på en af byens bedste pizzaer, mød andre it-professionelle og bliv klædt sikkert på til 2019.

13.11.2018

Sådan sikrer du din virksomheds WiFi

Vi har samlet 5 gode råd, som måske kan lyde simple, men vi ser ofte, at virksomheder ikke er opmærksomme på både mulighederne for og udfordringerne ved at sikre deres WiFi-løsning

1 / 13
X

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Tilbage til topppen