Invitation: Bliv klædt sikkert på til 2019

11.12.2018 - Af Niels Kemal Onat

Tag med til Ezentas nytårskur, smag på en af byens bedste pizzaer, mød andre it-professionelle og bliv klædt sikkert på til 2019.

2018 handlede rigtig meget om GDPR, og vi har heldigvis tilgode at se de store sager mod danske virksomheder, selvom der allerede har været enkelte politianmeldelser. Indtil videre er der ikke rapporteret større bøder, og det er måske, fordi det vil tage lang tid før de større sager vil lande i de forskellige domstole.

I 2019 spår vi, at strategisk it-sikkerhed bliver omdrejningspunktet på virksomheders digitale rejse. Større danske virksomheder har i gennemsnit 85 variationer af it-sikkerhedsløsninger kørende i deres it-miljø - og sikkerhedsregningen for software og konsulenter løber hvert år op i millioner af kroner. Alligevel tager det op til 100 dage før en typisk virksomhed opdager, at deres systemer er blevet kompromitteret. Og alligevel vil både ledelse og medarbejdere stadig ryge i phishing-fælder eller mister data til mere eller mindre målrettede ransomware-angreb.

Svaret på det dilemma er ikke nødvendigvis flere systemer, men en mere strategisk tilgang til it-sikkerhed, hvor evnen til at opdage og reagere hurtigere på nuværende og fremtidige trusler kommer i centrum. Derfor bliver strategisk it-sikkerhed, incidence response, beredskabsplaner og business continuity omdrejningspunkterne for vores år og for denne nytårskur.

Vi har inviteret Akademikernes A-kasse med, og de vil fortælle om, hvordan de arbejder med it-sikkerhed.

Gå heller ikke glip af, når vi kårer vinderen af tipskuponen 2018 og samtidig kommer med vores forudsigelser for 2019. 

PROGRAM:
15.00-15.30 Ankomst, kransekage og bobler.
15.30-15.45 Velkommen og 2018 highlights ved CEO & Partner Niels Kemal Onat, Ezenta A/S.
15.45-16.15 Hvordan ser et sikkerhedsdesign anno 2019 ud, og hvad betyder business continuity i den kontekst? Ved Director & Partner, Errit Müller, Ezenta A/S.
16.15-16.45 Hør hvordan vi kontinuerligt arbejder med it-sikkerhed for at holde os skarpe. Ved Martin Schmidt, Digitaliseringschef, Akademikernes A-kasse.
17.00-18.00 Vi smager på Frankies stenovnsbagte pizzaer og serverer dejlig vin og kolde øl til.

HVOR:
Madklubbens selskabslokaler, Østerbrogade 79, 2100 København Ø.

HVORDAN:
Tilmelding på mail til bih@ezenta.com hurtigst muligt og inden den 4. januar 2019.

X

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Tilbage til topppen