Brug af avanceret threat intelligence ændrer risikobilledet markant

26.09.2019 - Af Errit Müller

Nye og værdiskabende teknologier anvender big-data-analyser på indsamlede data fra steder, hvor virksomheder ikke har adgang. Dette giver os en ekstra dimension at bygge vores analyser og viden på. Dataene indsamles fra markedsledende threat intelligence virksomheder, som ved hjælp af avanceret machine learning og adfærdsanalyse, automatisk genererer værdifulde data fra blandt andet lukkede forums på dark web, således at du kan sætte en stopper for potentielle angreb, før de rammer dig og din virksomhed.

Som it-sikkerhedsansvarlig har du ikke kontrol over truslerne mod din organisation. Du kender måske mange af truslerne og kan forberede dig på dem. Men hvad med de trusler, som endnu ikke er kommet op til overfladen, men som er på vej? Har virksomheden f.eks. projekter, der omtales i forums, men som ikke burde være kendt af omverdenen eller hvad med data, der ligger og flyder på internettet, men som ikke burde være offentligt tilgængeligt? Det kunne f.eks. være API-keys til nogle af de mange cloud-tjenester, I benytter? At have overblik over de trusler er vigtigt, og det overblik kan du få med Threat Intelligence.

Threat Intelligence analyse
Threat Intelligence er viden leveret til dig - baseret på evidens. En Threat Intelligence analyse tager højde for: Kontekst, mekanismer, indikatorer, implikationer og rådgivning. 

Vores Threat Intelligence løsning hjælper dig med at genkende relevante trusler, holde styr på nye trusler, angreb og angrebsteknikker. Løsningen hjælper dig med at opbygge forsvar og få information om mulige angreb, inden det sker. Fra vores Cyber Defense Center monitorer og analyserer vi trusler i hele verden. Vi identificerer relevante trusler fra masserne og giver dig kun det, der er relevant for din virksomhed og branche.

Trusselsbillederapport
Som en del af vores service får du hvert kvartal en rapport, som bliver præsenteret til både ledelse og relevante stakeholders, i et sprog som de kan forstå. Rapporten indeholder følgende elementer:

  • Cybertruslen
  • Sårbarheder
  • Datalækage
  • Infrastruktursårbarheder
  • Fysisk sikkerhed
  • Brandbeskyttelse
  • Social Media compliance

Vil du gerne vide mere?
Hvis du gerne vil vide mere om anvendelsen af threat intelligence, og hvordan du kan få overblik over trusselsbilledet for liget netop din virksomhed, så tag endelig fat i mig eller af mine kolleger.

Secure Managed Service

For en fast månedlig pris sikrer vi din virksomheds it-sikkerhed.

Læg ansvaret på vores skuldre

Med en supportaftale eller en proaktiv service

X

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Tilbage til topppen