Bruger I den menneskelige firewall?

12.09.2013 - Af Lars Kristian Jensen

ThreatCloud - udvidet firewall

Vores medarbejderes postkasser bliver dagligt bombarderet med mails fra kendte og ukendte afsendere. Men vi kan ikke indrette os på, at den menneskelige firewall fungerer, og at alle vurderer alle vedhæftede filer og mails korrekt. Det er kun et spørgsmål om tid, før en medarbejder klikker på et inficeret link eller fil. Det er formentlig allerede sket.

 

Zero-day sårbarhed

I et inficeret link eller fil kan der typisk være malware, der benytter sig af zero-day sårbarhed. En zero-day sårbarhed er en sårbarhed, der kan udnyttes fra den er kendt, til den bliver lukket via en opdatering. Det vil så godt som altid være zero-day sårbarheder i enhver IT-installation.

 

Test filer online

Men, der er heldigvis flere muligheder for at forsvare sig imod dette. En af de seneste er annonceret fra Check Point og hedder Check Point ThreatCloud Emulation Service, som kan betegnes som en udvidet firewall. Se mere på denne side, hvor du blandt andet kan teste filer online.

Gå til Check Point ThreatCloud Emulation Service

 

Kontakt

Ring til Ezenta for at få en udførlig præsentation af Check Point ThreatCloud Emulation Service på telefon +45 70 20 12 60 eller på e-mail info@ezenta.com.

X

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Tilbage til topppen