Ezenta bringer test af systemer og webapplikationer til nye højder

13.03.2013 - Af Lars Kristian Jensen

Ezenta er blevet udnævnt til partner af Rapid7 (www.rapid7.com). Det betyder, at Ezenta nu kan tilbyde de meget populære og anerkendte værktøjer som Rapid7 udvikler. Det drejer sig om værktøjerne Nexpose og Metasploit, der er blandt de mest anerkendte værktøjer til sårbarhedsscanninger og penetrationstest.

Med dette nye partnerskab styrker Ezenta sin forretning på SecureAudit området. Et område, som for mange virksomheder er vanskeligt selv at håndtere. At scanne egne applikationer og netværk for sårbarheder, kræver særlig software eller en proffessionel hacker, som man kan stole på, før det kan lade sig gøre at teste det værn, som man har etableret.

 

Værnet skal ideelt set både testes for interne og eksterne trusler, hvilket kræver erfaring, indsigt og systematik. Men med de rette værktøjer, samt Ezentas kompetence på området, er det muligt kontinuerligt at teste virksomhedernes netværk og applikationer for sårbarheder.

 

Er du interesseret i at høre yderligere om hvordan, vi med en prisattraktiv model kan teste jeres netværk og systemer, så kontakt Errit Müller – 25 35 99 22 eller emu@ezenta.com.

X

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Tilbage til topppen