Ezenta fusionerer med Ocius

19.08.2014 - Af Niels Kemal Onat

Så er det officielt. Vi er glade for at kunne meddele, at vi fusionerer med konsulenthuset Ocius under navnet Ezenta A/S pr. 19. august 2014. Det er stærke IT-sikkerhedskompetencer, der nu styrkes yderligere ved at blive samlet under et tag. Ocius laver ligesom Ezenta IT-sikkerhedsløsninger og –rådgivning for både private og offentlige kunder, og vi vil efter sammenlægningen samkøre ydelser og produkter, så vores kunder frem over vil modtage endnu stærkere IT-sikkerhedsydelser og dermed få mulighed for at fokusere yderligere på deres forretning.

Sammenlægning styrker kompetencer

”Fusionen med Ocius er en del af vores strategi om at være Danmarks mest anerkendte og foretrukne partner inden for IT-sikkerhed. Vores mission er at skabe sikre rammer om virksomhedernes IT og data, så de ikke kun undgår nedbrud men også har mulighed for at styrke forretningen. Desuden styrker Ocius’ stærke kompetencer inden for sikring af industrielle netværk vores muligheder for at yde bedst mulig beskyttelse til SCADA-netværk, som er et område i kraftig vækst”, siger Niels Kemal Onat, administrerende direktør i Ezenta A/S.

Og Ocius’ direktør og partner, Søren Egede Knudsen glæder sig også over de nye muligheder fusionen skaber:

”Vores kompetenceområder inden for IT-sikkerhed udvides væsentligt ved fusionen med Ezenta. Den giver os mulighed for at tilbyde vores nuværende kunder en bredere platform af markedsledende produkter og dermed skabe en endnu større tryghed for vores kunder, uden at ændre på vores kerneydelse, som er IT-sikkerhed med fokus på forretningen”, siger Søren Egede Knudsen, der ved fusionen træder ind i Ezentas partnergruppe.

 

Forretningsorienterede løsninger og rådgivning under et tag

Ocius kommer med mange års erfaring inden for ledelse af konsulenter, og fusionen vil derfor også betyde en styrkelse af Ezentas succesfulde konsulentforretning.

Ezenta har siden 2000 udviklet og rådgivet om IT-sikkerhedsløsninger til alle typer virksomheder, der har brug for at beskytte deres data. Kunderne får kontinuerlig rådgivning om udviklingen i truslerne og således mulighed for at sikre, at deres forsvar er vedligeholdt, opdateret og optimeret ud fra det trusselsbillede, som den enkelte står overfor.

Ezenta og Ocius vil sammen fastholde den høje kvalitet der i dag kendetegner begge virksomheder og har desuden planer om at videreudvikle på ydelser og produkter samt øge væksten på de områder, hvor de to virksomheder i dag har kunder og projekter, så de sammen kan danne grundlag for at tilbyde den bedste IT-sikkerhedsrådgivning og de stærkeste løsninger med markedsledende produkter.

 

For yderligere information kontakt:

- Niels Kemal Onat, Direktør og Partner, Ezenta, på +45 31 16 16 20 eller nko@ezenta.com

 

X

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Tilbage til topppen