Ezenta høster anerkendelse fra Gartner

03.08.2018 - af Niels Kemal Onat

Ezenta bliver anerkendt som ét af i alt otte europæiske it-sikkerhedsfirmaer i den årlige Gartner Market Guide. Anerkendelsen gælder Ezentas Managed Detection and Response løsning.

Gartner udgiver hvert år en Market Guide, hvor de vurderer udviklingen på de såkaldt nye markeder. Formålet med guiden er at sætte it-ledere og -investorer i stand til på en nem og overskuelig måde at danne sig et overblik over de nye markeder.

I 2018 versionen af Gartner Market Guide bliver Ezenta anerkendt som leverandør til MDR-markedet. MDR er en efterspurgt ydelse, og markedet er et marked i hastig vækst. At være en god MDR-leverandør kræver udover et 24/7-overvågningsberedskab også nogle særlige it-sikkerhedskompetencer. Derfor forsøger mange af de etablerede spillere i it-branchen at købe sig til MDR-services for at kunne udvide deres forretning og tilbyde kunderne denne ydelse.

Ifølge Gartner Market Guide er der kun få seriøse udbydere af MDR – og altså kun otte på det europæiske marked. Gartner lægger især vægt på Ezentas proaktive service og generelt meget høje niveau.

“Vi er stolte over, at Ezenta er omtalt i guiden i år. Det er jo altid rart, når andre lægger mærke til det arbejde, man har gjort. Det er især vores ydelser Ruby, Sapphire, Emerald samt vores hunts og anvendelse af deception-teknologier, der har vagt Gartners begejstring. Desuden blev muligheden for integration med OT-miljøer lagt til grund for vurderingen – men naturligvis også nogle meget overbevisende kundeudsagn,” siger Niels Kemal Onat, CEO og partner i Ezenta.

“Det betyder, at vores store arbejde har båret frugt, og vores indsats bliver værdsat. På MDR-markedet er det uhyre vigtigt at etablere et tillidsforhold hos kunderne. Det sker kun, hvis de konstant føler, at vi har styr på tingene, holder dem opdaterede om trusselsbilledet, alarmerer dem, hvis der er noget galt – kort sagt, at vi er der 24/7 for dem,” siger Niels Kemal Onat.

Gratis POC

Du kan også kontakte vores kolleger i Audit teamet for en demo eller en mdr. gratis PoC

X

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Tilbage til topppen