Ezenta implementerer Corporate Cloud løsning hos GlobalConnect

26.06.2012 - Af Lars Kristian Jensen

GlobalConnect styrker sin position på cloud-markedet med ny ultrasikker løsning

Med GlobalConnects nye Corporate Cloud-løsning kan danske Top 1000-virksomheder og organisationer være helt trygge, når de lægger deres data ud i skyen. GlobalConnect har bygget en cloud-platform med sikkerhed i absolut topklasse baseret på Check Points sikkerhedssoftware og implementeret af Ezenta.

 

En ny cloud-løsning fra GlobalConnect – der er baseret på Crossbeams hardwareplatform og Check Points sikkerhedssoftware – giver store og mellemstore virksomheder og organisationer branchens mest skalerbare, sikre og pålidelige næste-generations cloud-løsning. GlobalConnect garanterer, at danske kunders data aldrig forlader Danmark, og at data opbevares i en privat sky i fuldstændigt adskilte virtualiserede miljøer.

 

“Vi oplever en stadigt stigende interesse hos danske virksomheder og organisationer for at få hostet deres forretningsdata på en fuldstændig sikker platform. Det er særligt de skaleringsmuligheder, som skyen tilbyder, kombineret med den høje sikkerhed, de sparede omkostninger og muligheden for, at it-afdelingen i stedet kan koncentrere sig om forretningsudviklende aktiviteter, der er årsag til den øgede interesse,” siger Christian Holm Christensen, salgs- og marketingdirektør hos GlobalConnect. “Og vi havde faktisk allerede vundet vores første store, danske kunde på cloud-løsningen – i form af et stort dansk mediehus – inden løsningen var fuldt implementeret af Ezenta.”

 

GlobalConnects strategiske satsning på hosting-markedet med Corporate Cloud-løsningen betyder, at virksomheden med hjælp fra it-sikkerhedskonsulenterne fra Ezenta besluttede at skifte sin eksisterende platform ud med branchens mest innovative, skalerbare, sikre og pålidelige hosting-platform.

 

“Kampen om de store og mellemstore danske kunder på hosting-området står på den ene side mellem de cloud-udbydere, der kommer fra servicesiden, og på den anden side cloud-udbydere som os, der kommer fra it-infrastruktursiden,” siger Christian Holm Christensen. “Vi tror på, at vi med GlobalConnects dedikerede fibertransmissionsløsninger og med den ny cloud-platform baseret på ‛state of the art’-teknologierne fra Crossbeam og Check Point står rigtig godt rustet til denne kamp.”

 

Om GlobalConnects økonomiske forventninger til den nye Corporate Cloud-platform, siger Christian Holm Christensen: “Forretningsmæssigt forventer vi, at 20 pct. af vores omsætning i løbet af et par år vil komme fra vores nye ultrasikre cloud-platform både gennem eksisterende infrastrukturkunder samt fra nye kunder,” fortsætter Christian Holm Christensen. “Sammen med Ezenta er vi gået målrettet efter at designe den absolut mest sikre og optimale hosting-platform til vores kunder. Og med Crossbeams hardware platform og Check Points sikkerhedssoftware, der ikke blot er blevet testet og anvendt i de mest krævende miljøer hos store og mellemstore virksomheder og organisationer, men samtidig leverer branchens mest skalerbare og sikre næste-generations teknologi, ved vi, at vi nu kan tilbyde vores kunder skræddersyede og topsikrede cloud-løsninger.”

 

Om processen og GlobalConnects nye ultrasikre cloud-platform siger Niels Kemal Onat, der er CEO & Partner hos Ezenta A/S: “For os er det ekstremt vigtigt at sætte os ind i vores kunders specifikke behov. Og da det er GlobalConnects strategi at hoste deres store og mellemstore kunders data i et ultrasikkert miljø, har det været vores fornemmeste opgave at bygge markedets sikreste platform til dem og deres kunder. Det har vi gjort med Crossbeams hardwareplatform og Check Points sikkerhedssoftware, hvorfor GlobalConnect i dag har branchens mest innovative, skalerbare, sikre og pålidelige cloud-platform for store og mellemstore virksomheder og organisationer.”

 

Om GlobalConnect A/S

GlobalConnect er Danmarks førende alternative udbyder af fibernet, datacentre og cloud-løsninger. Vi dækker Danmark, Nordtyskland og dele af Sverige med et 12.000 km langt netværk af optisk fiber og 6.000 m2 datacentre. Virksomheden er danskejet og blev stiftet i 1997 af virksomhedens administrerende direktør, Niels Zibrandtsen. Koncernen omfatter desuden selskaberne GC-BO, SuperTel, it-selskabet Con E Com og medejerskab af selskaberne GigaContent samt Fyns Optiske Net. Læs mere om GlobalConnect på www.globalconnect.dk.

 

Om Ezenta A/S

Ezenta er en dynamisk og fleksibel leverandør af spidskompetence og løsninger inden for it-sikkerhed. Gennem rådgivning, undervisning, løsninger og services, sikrer Ezenta dagligt offentlige organisationer samt danske og internationale virksomheder i mange forskellige brancher. Ezenta har eksisteret siden november 2000 og har gennem årene udviklet sig til en dygtig og anerkendt leverandør af spidskompetence og markedsledende løsninger inden for it-sikkerhed. Læs mere om Ezenta på www.ezenta.dk.

 

Om Check Point Software Technologies

Check Point Software Technologies (www.checkpoint.com), der er verdens førende inden for sikring af Internettet, giver kunderne kompromisløs beskyttelse mod alle typer af trusler, reducerer kompleksiteten og mindsker TCO. Check Point var pioner i it-branchen med den første FireWall-1og med sin patenterede “Stateful Inspection”-teknologi. I dag fortsætter Check Point med at udvikle nye sikkerhedsløsninger inden for “Software Blade”-arkitekturen, som giver kunderne fleksible og simple løsninger, der kan skræddersyes til at matche sikkerhedsbehovet i enhver organisation og ethvert miljø. Check Point er den eneste leverandør, der løfter blikket op over teknologien og definerer it-sikkerhed som en decideret forretningsproces: Check Points 3D-sikkerhed kombinerer derfor sikkerhedspolitikker, medarbejdere og håndhævelse af sikkerheden for at maksimere beskyttelsen af aktiverne og hjælper organisationer med at implementere et sikkerheds-blueprint baseret på organisationens aktuelle behov.

Check Points kunder inkluderer alle Fortune 100-virksomhederne og titusindvis af virksomheder og organisationer i alle størrelser. Check Points prisvindende ZoneAlarm-løsninger beskytter desuden millioner af forbrugere mod hackere, spionprogrammer og identitetstyveri.

X

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Tilbage til topppen