Ezenta udvider partnergruppen

25.04.2014 - Af Lars Kristian Jensen

Pressemeddelelse: Det ligger i Ezentas DNA at have en bred forankret ejer-struktur, hvor partnerne ud over en stor arbejdsmæssig kapacitet også har hånden på kogepladen, bidrager med en økonomisk investering og et langsigtet engagement, som styrker Ezenta for både kunder og medarbejdere. Det er derfor glædeligt, at kunne byde Karsten Frantsen og Ramon Riemann velkommen i den eksisterende partnerkreds.

”Partnergruppen skal skabe fundamentet for, at vi kan fortsætte med at udvikle virksomheden til glæde for samtlige medarbejdere og kunder. Det er således partnerkredsens fælles ambition, at vi vil være med til at sikre Danmark mod IT-sikkerhedstrusler, være Danmarks bedste IT-sikkerhedsarbejdsplads, og at vi både internt og eksternt vil fortsætte vores vision om at gå ”from good to great”.

Udvidelsen af partnergruppen er et naturligt skridt i retningen mod at være Danmarks mest anerkendte og foretrukne partner inden for IT-sikkerhed, der understøtter kundens forretning. Vi er glade for at få papir på partnerskabet, så vi sammen kan fortsætte kampen imod IT-kriminelle og skabe en endnu bedre arbejdsplads, der fortsat kan tiltrække og fastholde de absolut dygtigste IT-sikkerhedsmedarbejdere. ” siger adm. direktør Niels Kemal Onat.

 

Hovedfokus for partnergruppen vil først og fremmest være at fastholde den kvalitet, der kendetegner Ezenta A/S, videreudvikle den og øge væksten på de områder, hvor virksomheden i dag har kunder og projekter.

FAKTA

Ramon Riemann

Ramon Riemann har en baggrund med salgsledelse og forretningsudvikling gennem 17 år. Han har været i IT-sikkerhedsbranchen siden 2011. Hos Ezenta er Ramon Riemann ansat som salgsdirektør og har siden sin ansættelse i 2013 været med til at udvikle og optimere den værdi, som Ezenta tilfører sine kunder, og dermed sikre virksomhedens fortsatte fremdrift.

 

Karsten Frantsen

Karsten Frantsen har arbejdet med design og implementering af IT-infrastruktur sikkerhedsløsninger gennem de sidste 20 år. Fra 2000-2012 etablerede han sikkerhedskoncept og –afdeling i NetDesign. Hos Ezenta fungerer Karsten Frantsen som Senior Security Engineer med rådgivning, design, implementering og support af sikkerhedsløsninger. Holder en række tekniske sikkerhedsrelaterede certificeringer herunder CISSP, samt Vendor-specifikke på Check Point og Cisco.

 

Kontakt Niels Kemal Onat, Direktør og Partner hos Ezenta for yderligere informationer på telefon +45 31 16 16 20 eller e-mail nko@ezenta.com.

X

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Tilbage til topppen