Find hullerne i jeres netværk før hackerne

12.09.2013 - Af Lars Kristian Jensen

Rapid7 - hurtigere end en hacker

Cyber-kriminelle arbejder i dag med svimlende hastighed, og researchere vurderer, at der hver dag på verdensplan bliver skabt og distribueret mellem 70- og 100.000 stykker malware nogle siger helt op til 200.000. I det lys virker det næsten uoverskueligt at kunne gardere sin virksomheds netværk mod cyber-angreb.

 

Men ved den nyligt overståede hacker-konference i Miami, HackMiami 2013, var der et produkt, der gjorde sig positivt bemærket ved forskellige tests af netværks IT-sikkerhed.

 

Topscore i test


Rapid7’s Nexpose web applikations-skanner scorede 19,8 point ud af 20 mulige, da den blev testet op imod de andre mest brugte web applikations-skannere. Den nærmeste konkurrent, Acunetix, lå med et resultat på 17,5 point.

De forskellige applikations-skannere blev testet på PHP, JSP og .NET applikationer, som alle var skabt specielt til hacker-konkurrencen for at kunne simulere realistiske og udfordrende situationer.

Udfordringen i de gennemførte tests lå i at finde sårbarhederne i de forskellige typer af web applikationer. Her var Nexpose de andre overlegne på langt de fleste parametre. Applikationerne blev bedømt ud fra fire forskellige parametre: Brugervenlighed, sårbarhed, rapportering og den overordnet værdi.

 

Ezenta forhandler Rapid7


Kontakt Ezenta for at høre mere om Rapid7’s Nexpose og find ud af, hvordan I kan få lukket hullerne i jeres netværk, inden I får besøg af ubudne gæster.

 

Kontakt Errit Müller på emu@ezenta.com eller på +45 25 35 99 22 for yderligere information.

 

Har du lyst til at se, hvordan de andre web applikationer klarede sig i testene, kan du finde alle resultaterne samlet i en rapport her: Se hele rapporten fra Hackmiami her

X

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Tilbage til topppen