Firewall og best practice

25.02.2014 - Af Lars Kristian Jensen

Check Point Compliance Software Blade Nu har du en enestående mulighed for at få en status på, hvordan din firewall er konfigureret i forhold til best practices fra producenten selv. Check Point Compliance Blade giver dig mulighed for, at du på tværs af alle blades kan få en hurtig status på, hvordan din installation ser ud i forhold til best practice samt en kort forklaring af, hvor problemet er. (Dette bliver også mappet op imod f.eks. SOX, HIPAA, ISO 27001, etc.)

Nøgle-funktioner, som du får med Check Point Compliance Blade:

Real-time vurdering af hvorvidt reglerne bliver overholdt
Over 250 sikkerheds-best practice baseret på Check Point sikkerhedsekspertise
Dækker tusindvis af individuelle myndighedskrav
Genererer automatiserede rapporter
Overvåger konstant gateway-konfigurationen

 

Compliance Software Blade giver et samlet overblik

 

Check Points Compliance Software Blade er en integreret compliance-overvågningsløsning, som samler sikkerhedsekspertise, viden om IT-sikkerhed og best practice inden for området i en samlet løsning. Tusindvis af individuelle regler og anbefalinger er kørt sammen i dette stykke software, der gør det nemt og overskueligt at handle hurtigt og effektivt på usikkerhederne i systemet.

 

Ved hjælp af et overskueligt dashboard kan du følge med i, hvor svaghederne er i systemet, og hvor der kræves handling. Compliance Software Blade giver desuden IT-sikkerhedsledelsen mulighed for at synliggøre og sætte en dialog i gang om IT-sikkerhed og compliance inden for organisationen.

 

Kontakt Ezenta

Ved du om din firewall er konfigureret, så den tager hensyn til best practice på området? Lad os sammen lægge en plan for hvordan, du får en højere score og dermed en større sikkerhed på hele din installation.

Ring eller skriv til os i dag på +45 7020 1260 eller info@ezenta.com.

X

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Tilbage til topppen