Intelligent sikkerhed betaler sig

03.07.2014 - Af Lars Kristian Jensen

WHITEPAPER: Stadig flere sikkerhedsudfordringer sætter virksomhedernes dataintegritet under pres. Og der er ikke noget der tyder på, at det bliver mindre. Udfordringerne stammer både fra interne sikkerhedsbrud og stadig mere avancerede, eksterne trusler. Men traditionelle løsningsmodeller er kostbare, mandskabskrævende og alligevel ofte ikke i stand til at håndtere truslerne i tide – om overhovedet.

Ofte integrerer løsningerne ikke særligt godt med hinanden og giver store udfordringer i form af et så massivt antal logs og varslingstyper, at det kan være meget svært for den sikkerhedsansvarlige at overskue.

 

Intelligent IT-sikkerhed

Løsningen er intelligent sikkerhed, der bygger på virksomhedens eksisterende infrastruktur, prioriterer og automatiserer sikkerhedsvarslinger, så man effektivt kan imødegå truslerne, før de når at true dataintegriteten og virksomhedens drift og omdømme.

Vi har fået lavet et whitepaper om netop dette emne.

Kontakt Ezenta for at læse whitepaperet

Har det din og din virksomheds interesse at læse dette whitepaper? Send os en mail på lkr@ezenta.com eller ring 7020 1260 og få det tilsendt hurtigst muligt.

X

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Tilbage til topppen