Digitalisering giver muligheder og trusler!

02.10.2019 - Af Errit Müller

Digitalisering skaber konstant nye muligheder for virksomheder, myndigheder og samfundskritiske funktioner. Systemerne bliver bygget mere og mere intelligente med ny teknologi, og det gør os mere sårbare.

Som organisation beskytter du dig mod kendte trusler, men hvad med dem, der endnu ikke er kendte? Du gør formentligt allerede meget for at beskytte din organisation. Men vil du ikke gerne vide, hvad hackerne kigger efter, og hvornår de kigger på lige netop dig? Det er her Threat Intelligence kommer ind i billedet.

Det kan samtidig være omfattende at have tilstrækkelig kvalificerede specialister ansat til at opretholde det it-sikkerhedsniveau, der kræves af virksomheder idag. Da vi kender brugeradfærden, betyder afvigelser, at vi kan reagere på kendte som ukendte aktiviteter, så der sættes en stopper for potentielle angreb, før de rammer dig og din organisation.

I samarbejde med, nogle af verdens bedste sikkerhedsfirmaer Rapid7 og Digital Shadows, og vores nye kolleger fra Nixu Corporation, inviterer vi til en formiddag med inspiration og vidensdeling.


Vi vil dække følgende:

  • En aktuel analyse af det nordiske trusselslandskab lige nu
  • Hvilke tendenser ser vi indenfor angrebs- og brugeradfærd?
  • Hvad kigger hackerne efter, og hvilke sårbarheder er mest udsatte?
  • Hvordan kan du bruge denne viden til være på forkant med de trusler, der endnu ikke er kendte?

Deltag på vores morgenmadsmøde torsdag den 21. november og hør om, hvordan du forbedrer dit it-sikkerhedsniveau, og hvordan du får mest udbytte af dine it-sikkerhedsinvesteringer.

Program:

08.45 - 09.15 Morgenmad og velkomst                           
09.15 – 09.45 Threat Intelligence ved Rickard Dittmer, Nixu Corporation
09.45 - 10.15 Identificer mistænkelig adfærd realtime ved Magnus Jansson, Senior Security Solutions Engineer, Rapid7
10.15 – 10.30 Pause
10.30 - 11.00 Closed sources intelligence – demystifying the closed sources by Stewart, Head of closed sources Intelligence team

Hvor: Bernstorff Slot, Jægersborg Allé 93, 2820 Gentofte

Hvordan: Tilmelding på mail til olo@ezenta.com inden den 14. november. Målgruppen for dette møde er udelukkende it-beslutningstagere, CIOs og CISOs. 

Vi glæder os til at se dig!

X

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Tilbage til topppen