Kompleksiteten stiger

15.05.2019 - Af Poul Erik Overgaard

I takt med at virksomheders netværk bliver større, antallet af forskellige enheder vokser og flere forskellige teknologier kommer i brug bliver trusselsbilledet og it-sikkerhedsindsatsen også langt mere kompleks.

Derfor er det essentielt med en løsning, som hurtigt kan skabe overblik, så man undgår at hyre en skov af it-sikkerhedsfolk for at have et overblik over de forskellige trusler, der er på tværs af netværk, cloud-tjenester og mobile enheder. Ydermere ligger der i GDPR, at virksomheder skal have et passende sikkerhedsniveau, hvilket gør et overblik endnu vigtigere end tidligere. Der er nemlig alvorlige økonomiske sanktioner forbundet med ikke at leve op til GDPR.

Skab sammenhæng på tværs af it-infrastrukturen
For at få overblik skal løsningen samle alle sikkerhedsprotokoller, -funktioner og -politikker ét sted. Det giver nemlig virksomheder mulighed for nemt at styre it-sikkerhedsprodukterne og sørge for sammenhæng på tværs af it-infrastrukturen. Og det giver dem også mulighed for at skabe, tilpasse og overvåge it-sikkerhedspolitikker på tværs af brugere, enheder, applikationer, data og netværk. Det er desuden en fordel, at løsningen automatiserer rutinemæssige opgaver, så it-sikkerhedsmedarbejderne kan dedikere deres tid til håndtering af sikkerhedshændelser. Her er det nødvendigt med en løsning, som giver fuld synlighed over truslerne og mulighed for at undersøge hændelserne i realtid, så it-sikkerhedsafdelingen kan tage kontrol over indsatsen og reagere på hændelser med det samme.

Kort sagt skal løsningen tage en masse data fra alle interne hændelser og eksterne hændelser for at give et samlet og retvisende trusselsbillede og koge det ned til et overskueligt format, så både it-sikkerhedsafdelingen og ledelsen kan få overblik over de mange komplekse data – og dermed indblik i virksomhedens it-sikkerhedsindsats over for trusselsbilledet. Det sparer virksomheder både tid og penge og gør det nemmere at leve op til EU-persondataforordningen.

Vil du gerne vide mere?
Hvis du gerne vil vide mere om hvilke sikkerhedsløsninger, der passer til dit behov og som sikrer, at du har indblik i jeres it-sikkerhedsindsats, så tag endelig fat i mig eller en af mine kolleger.

Next Gen Firewall

Det handler om at skabe en sikker, men fleksibel løsning, der kontrollerer trafikken i hele netværket på en måde, så forretningen stadig fungerer effektivt.

Governance - Risk - Compliance

Vi har de tekniske kompetencer og kender markedets løsninger, så din virksomhed er compliant, hvad angår trusler og lovmæssige krav.

X

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev!

Tilbage til topppen