Ezenta har leveret en ny Barracuda-løsning til Ingeniørforeningen IDA
For Akademikernes A-kasse er tillid og relationer det vigtigste for dem, når de indgår partnerskaber.
Ezenta har i samarbejde med Statkraft deltaget i ledelsen samt udførelsen af IT-sikkerheds- og infrastruktur projekter inden for både vand- og vindkraft.
Med løbende rådgivning, uddannelse af medarbejdere og højteknologiske løsninger, skaber Ezenta sikre rammer om IT-infrastrukturen i Post Danmark A/S.
Gennem de sidste par år har vi samarbejdet med Ishøj Kommune. Dét, der indledtes som en generel snak om IT-sikkerhed, udviklede sig til en mere konkret opgave om udskiftning af deres Firewall, som var af ældre dato. Den nye Firewall skulle leve op til de offentlige krav, der er omkring sikring mod trusler fra internettet.
Miele har sikret sig hele vejen rundt. Således er der en VPN-forbindelse videre fra Danmark til hovedkontoret i Tyskland. Alle hjemmearbejdspladser er sikret med Check Point SecureClient software. De skandinaviske salgskontorer er hver især sikret ud mod Internettet med Nokia's IPSO baserede firewalls, hvorpå Check Points sikkerhedsløsning afvikles. Denne opsætning betyder i øvrigt, at hvert kontor frit kan vælge internetudbyder - alt efter behov og pris.

Ezenta forbedrer energi produktion hos Statkraft

Ezenta forbedrer energi produktion hos Statkraft

Ezenta forbedrer energi produktion hos Statkraft

Ezenta har i samarbejde med Statkraft deltaget i ledelsen samt udførelsen af IT-sikkerheds- og infrastruktur projekter inden for både vand- og vindkraft.
Siden 2009 har Ezenta haft et tæt samarbejde med Statkraft Energi, hvor fokus har været på at forbedre Statkraft’s Energi produktion baseret på skræddersyede løsninger indenfor IT-netværk, IT-sikkerhed samt forretningen. Ezenta har i samarbejde med Statkraft deltaget i ledelsen samt udførelsen af IT-sikkerheds- og infrastruktur projekter inden for både vand- og vindkraft.
 
Stabilitet i netværket er alfa omega
Ezenta har haft hovedansvaret for udviklingen samt været med til implementeringen af et nyt europæisk netværksdesign, som er skræddersyet til Statkrafts procestrafik. Dette projekt har givet Statkraft et nyt netværksdesign med fokus på stabilitet og høj tilgængelighed på netværket, som bl.a. indeholder SCADA trafik.
”Denne nye netværksløsning har givet os et mere tilgængeligt netværk, som har øget stabiliteten på proces netværket væsentligt. Dette er meget vigtigt for os, da vores drifts- centraler nu har en bedre oppetid samt stabilitet på kommunikationen til vores kraftværker, Siger Halvor Haugland, Produktions Chef og Vice præsident, Statkraft Energi, PGØ.”
 
SCADA sikkerhed
Udover at udvikle og implementere et nyt europæisk netværksdesign for Statkraft, har Ezenta også deltaget i Statkraft's IT sikkerhedsgruppe, og Ezenta har ledet Statkraft Energi’s IT-Sikkerhed for projektet. IT-Sikkerhedsgruppen udviklede Statkrafts IT’s sikkerhedsprocedurer og sikkerheds løsninger heriblandt SCADA sikkerhed. IT-Sikkerheds projektet udviklede en skræddersyet IT-Sikkerheds arkitektur til Statkrafts proces (SCADA) netværk.  
IT-Sikkerheds arkitekturen danner en god IT-sikkerhed i Statkraft's produktionsnetværk (SCADA), der bygger på sikkerhedszoner og barrierer, som analyserer trafik på protokol niveau som f.eks. IEC 60870-5-104.
”Ezenta har vist at de ikke kun er teknisk dygtige, men også at de kan drive et projekt med fokus på forretningen hen imod et tilfredsstillende resultat, siger Geir Danielsen, System manager, Statkraft Energi A/S”.
 
Forretningsforståelse skaber målrettet og god rådgivning
I det strategiske samarbejde med Statkraft leverer Ezenta ydelser af teknisk karakter, projektledelse samt forretnings relaterede konsulent ydelser. Vi har arbejdet med projekter i flere europæiske lande for Statkraft, hvor vi har designet, forhandlet og ledet SCADA netværks løsningerne på Statkrafts vand- og vindkrafts lokationer. 
”Samarbejdet med Ezenta har været vigtig for vores forretning, og de har vist at de er gode til at sætte sig ind i vores forretning og vores behov, samt at de formår at benytte disse insights til at give os målrettet- og god rådgivning i mange forskellige projekter. Siger Halvor Haugland, Produktions Chef og Vice præsident, Statkraft Energi, PGØ”.
 
Om Statkraft
Statkraft er en af de førende energivirksomheder i Europa inden for grøn energi. Statkraft producerer energi fra vand, vind, gas og fjernvarme. Statkraft har over 3.200 ansatte og er lokaliseret i mere end 20 lande.


Denne nye netværksløsning har givet os et mere tilgængeligt netværk, som har øget stabiliteten på proces netværket væsentligt. Dette er meget vigtigt for os, da vores drifts- centraler nu har en bedre oppetid samt stabilitet på kommunikationen til vores kraftværker.
Halvor Haugland, Produktions Chef og Vice præsident, Statkraft Energi, PGØ