Ezenta har leveret en ny Barracuda-løsning til Ingeniørforeningen IDA
For Akademikernes A-kasse er tillid og relationer det vigtigste for dem, når de indgår partnerskaber.
Ezenta har i samarbejde med Statkraft deltaget i ledelsen samt udførelsen af IT-sikkerheds- og infrastruktur projekter inden for både vand- og vindkraft.
Med løbende rådgivning, uddannelse af medarbejdere og højteknologiske løsninger, skaber Ezenta sikre rammer om IT-infrastrukturen i Post Danmark A/S.
Gennem de sidste par år har vi samarbejdet med Ishøj Kommune. Dét, der indledtes som en generel snak om IT-sikkerhed, udviklede sig til en mere konkret opgave om udskiftning af deres Firewall, som var af ældre dato. Den nye Firewall skulle leve op til de offentlige krav, der er omkring sikring mod trusler fra internettet.
Miele har sikret sig hele vejen rundt. Således er der en VPN-forbindelse videre fra Danmark til hovedkontoret i Tyskland. Alle hjemmearbejdspladser er sikret med Check Point SecureClient software. De skandinaviske salgskontorer er hver især sikret ud mod Internettet med Nokia's IPSO baserede firewalls, hvorpå Check Points sikkerhedsløsning afvikles. Denne opsætning betyder i øvrigt, at hvert kontor frit kan vælge internetudbyder - alt efter behov og pris.

Implementeringen af nye firewalls var et drømmescenarie

Implementeringen af nye firewalls var et drømmescenarie

Ezenta har leveret en ny Barracuda-løsning til Ingeniørforeningen IDA

Ingeniørforeningen IDA håndterer med sine 100.000 medlemmer store mængder personfølsomme data hver dag. Der var derfor ikke plads til at ryste på hånden, da den gamle firewall skulle udskiftes. Ezenta har leveret en ny Barracuda-løsning, som efter 14 dages implementering var klar til brug.
 
Case-forløbet
Da serviceaftalen på husets firewall udløb, skulle IDA enten forhandle en ny aftale og køre videre med det gamle hardware eller skifte til noget helt nyt. Derfor afsøgte it-teamet markedet og indhentede priser på tre forskelligeløsninger gennem tre forskellige leverandører – den eksisterende leverandør, Ezenta og en tredje. Allerede ved første prisoverslag fremstod Barracudaløsningen fra Ezenta attraktiv. Prisen var en smule lavere end prisen på at forny den gamle serviceaftale og køre videre med det gamle hardware. Desuden fulgte der ny hardware, større kapacitet og flere features med tilbuddet fra Ezenta. Efter en indledende dialog med konsulenterne og teknikerne fra Ezenta, stod it-teamet hos IDA med et klart billede af  aftalen og et godt indtryk af både konsulenter og teknikere. Forventningerne til support, serviceaftale, opsætning og undervisning blev afstemt, og implementeringen blev sat i gang.Jesper Brink Sørensen understreger, at implementeringen var et drømmescenarie, og at løsningen efter bare 14 dage var i drift og kørte uden fejl.
 
Om løsningen
IDA valgte et Barracuda-setup, leveret af Ezenta. Løsningen består af to redundante firewalls og yderligere fire firewalls, der dækker de fire mødecentre i IDA, altså seks i alt. Hvor den gamle firewall kun sikrede udefrakommendetrafik, kører hele husets datatrafik nu gennem firewalls – også trafik på medarbejdernes interne netværk og al trafik på husets servere. Den nye løsning kan håndtere 10 gigabit og styres centralt fra kontoret i København.

Opgaven var at skifte vores firewalls, og det er sådan noget, der giver it-afdelingen dårlige nerver og søvnløse nætter. Hvis det ikke virker, er hele huset lagt ned. Vi blev mødt af stor forståelse fra Ezenta, og kemien, servicen og kommunikationen har været god hele vejen. Konklusionen er, at vi har fået en ekstremt hurtig og smertefri implementering. Vi har fået ny og bedre hardware, væsentligt flere features og samtidig en lavere pris end det, vi kunne forlænge den gamle aftale for. Jeg er kort sagt en imponeret og meget glad kunde.
Jesper Brink Sørensen, Service Operations Manager, IT, Ingeniørforeningen IDA