Ezenta har leveret en ny Barracuda-løsning til Ingeniørforeningen IDA
For Akademikernes A-kasse er tillid og relationer det vigtigste for dem, når de indgår partnerskaber.
Ezenta har i samarbejde med Statkraft deltaget i ledelsen samt udførelsen af IT-sikkerheds- og infrastruktur projekter inden for både vand- og vindkraft.
Med løbende rådgivning, uddannelse af medarbejdere og højteknologiske løsninger, skaber Ezenta sikre rammer om IT-infrastrukturen i Post Danmark A/S.
Gennem de sidste par år har vi samarbejdet med Ishøj Kommune. Dét, der indledtes som en generel snak om IT-sikkerhed, udviklede sig til en mere konkret opgave om udskiftning af deres Firewall, som var af ældre dato. Den nye Firewall skulle leve op til de offentlige krav, der er omkring sikring mod trusler fra internettet.
Miele har sikret sig hele vejen rundt. Således er der en VPN-forbindelse videre fra Danmark til hovedkontoret i Tyskland. Alle hjemmearbejdspladser er sikret med Check Point SecureClient software. De skandinaviske salgskontorer er hver især sikret ud mod Internettet med Nokia's IPSO baserede firewalls, hvorpå Check Points sikkerhedsløsning afvikles. Denne opsætning betyder i øvrigt, at hvert kontor frit kan vælge internetudbyder - alt efter behov og pris.

Ishøj Kommune

Ishøj Kommune

Ishøj Kommune

Bedre beskyttelse, forbedrede logdata og analyser, samt opfyldelse af lovgivningsmæssige krav.

Gennem de sidste par år har vi samarbejdet med Ishøj Kommune. Dét, der indledtes som en generel snak om IT-sikkerhed, udviklede sig til en mere konkret opgave om udskiftning af deres Firewall, som var af ældre dato. Den nye Firewall skulle leve op til de offentlige krav, der er omkring sikring mod trusler fra internettet.
 
Ishøj Kommune havde kigget på flere mulige løsninger og en af dem involverede et af de produkter, som Ezenta leverer og servicerer. Ud over bedre beskyttelse, ønskede Ishøj Kommune også at få et bedre overblik over, hvad der skete på deres netværk.  Denne overvågning ville give dem bedre mulighed for, at lave analyser og forbedringer, ud fra de logdata, der automatisk opsamles i systemet.
 
Løsningen blev installation af et Check Point Firewall Cluster og en specielt udviklet applikation til administrationen. SmartEvent applikationen anvendes til løbende at analysere logdata fra Firewall'en og præsentere analyser i realtid. Ezenta hjalp med installation og implementering af den nye Firewall.
 
 
Beskyttelse af personfølsomme data

På et senere tidspunkt er Ishøj Kommunes løsning blevet udvidet med DLP. I lyset af, at flere danske kommuner har været udsat for, at CPR-numre og andre personfølsomme data uheldigvis er blevet lækket, ønskede man et system, der forhindrede medarbejderne i at sende den slags data via ukrypterede e-mails.
 
Løsningen blev implementeringen af Check Point DLP. Dette system advarer brugerne om eventuelle fejlagtige handlinger, der er ved at blive foretaget, og giver dermed brugeren mulighed for at afbryde handlingen eller begrunde hvorfor den ønskes gennemført.
 
I og med at mere og mere kommunikation foregår elektronisk mellem borger og kommune, er eksemplet med Ishøj Kommune meget typisk og viser, at der sagtens kan laves løsninger, der både hæver sikkerhedsniveauet og samtidig ikke laver begrænsninger for medarbejdernes daglige arbejde.

Set i lyset af at, flere danske kommuner har været udsat for, at CPR-numre og andre personfølsomme data uheldigvis er blevet lækket, ønskede man et system, der forhindrede medarbejderne i at sende den slags data via ukrypterede e-mails. Det kunne Ezenta hjælpe med.
Kim Niegsch, IT-Chef

Ishøj Kommune har i denne case bl.a. benyttet sig af følgende ydelser fra Ezenta: