Ezenta har leveret en ny Barracuda-løsning til Ingeniørforeningen IDA
For Akademikernes A-kasse er tillid og relationer det vigtigste for dem, når de indgår partnerskaber.
Ezenta har i samarbejde med Statkraft deltaget i ledelsen samt udførelsen af IT-sikkerheds- og infrastruktur projekter inden for både vand- og vindkraft.
Med løbende rådgivning, uddannelse af medarbejdere og højteknologiske løsninger, skaber Ezenta sikre rammer om IT-infrastrukturen i Post Danmark A/S.
Gennem de sidste par år har vi samarbejdet med Ishøj Kommune. Dét, der indledtes som en generel snak om IT-sikkerhed, udviklede sig til en mere konkret opgave om udskiftning af deres Firewall, som var af ældre dato. Den nye Firewall skulle leve op til de offentlige krav, der er omkring sikring mod trusler fra internettet.
Miele har sikret sig hele vejen rundt. Således er der en VPN-forbindelse videre fra Danmark til hovedkontoret i Tyskland. Alle hjemmearbejdspladser er sikret med Check Point SecureClient software. De skandinaviske salgskontorer er hver især sikret ud mod Internettet med Nokia's IPSO baserede firewalls, hvorpå Check Points sikkerhedsløsning afvikles. Denne opsætning betyder i øvrigt, at hvert kontor frit kan vælge internetudbyder - alt efter behov og pris.

Topdanmark A/S

Topdanmark A/S

IT-sikkerhed i fokus hos Topdanmark A/S

Topdanmark har i samarbejde med Ezenta optimeret IT-sikkerheden med risikovurdering, sikkerhedspolitik og en beredskabsplan. Med løbende rådgivning sikrer Ezenta Topdanmarks IT-infrastruktur og forretningskritiske IT-systemer.

Risikovurdering, sikkerhedspolitik og beredskabsplaner
Intensiv IT-udnyttelse er et tveægget sværd, som indebærer en risiko for fjendtlige angreb mod IT-infrastrukturen. Derfor har Topdanmark i samarbejde med sikkerhedsfirmaet Ezenta optimeret IT-sikkerheden med risikovurdering, sikkerhedspolitik, beredskabsplaner samt implementeret teknologiske løsninger til at understøtte sikkerhedsniveauet. Rådgivning omkring udviklingen i trusselsbilledet, løbende uddannelse af medarbejdere samt implementering af teknologiske løsninger sikrer IT-infrastrukturen og forretningskritiske IT-systemer. Hver fjerde indbygger og hver sjette erhvervsvirksomhed i Danmark er kunde i Topdanmark, og virksomheden har gennem de seneste år præsteret solide økonomiske resultater. Fundamentet for en stor del af vores forretning er baseret på en velfungerende IT-infrastruktur og IT-systemer. Vores mange finansielle informationer og kundeoplysninger ligger i vores store driftscenter i Ballerup, hvorfra de vitale oplysninger bliver udnyttet af medarbejderne i hele Danmark.

Nedetid er lig med krisetid
Vi har konstant brug for oplysningerne i vores daglige arbejde, siger IT-sikkerhedschef Brian Lind hos Topdanmark. Topdanmark har derfor etableret beredskabsplaner indenfor IT-sikkerhed, så forsikringskoncernen har svar på tiltale, hvis sikkerheden kompromiteres, hardware bryder ned eller driftscentret brænder. Det er umuligt at skabe 100 procent sikre systemer. Vores opgave er derfor at etablere en sikkerhedspolitik, hvor vi prioriterer og målretter indsatsområderne, så vi minimerer risikoen. Her spiller eksterne partnere med spidskompetence en afgørende rolle, fordi de løbende kan tilføre os ny viden. Vi arbejder fokuseret med IT-sikkerhed i Topdanmark, men har løbende brug for rådgivning fra spidskompetencer indenfor IT-sikkerhedsområdet, for løbende at få vurderet om de indsatser vi foretager er fyldestgørende.
 
Dokumentation til partnere
Topdanmark har etableret et tæt samarbejde med flere partnere, og ønsker at være forberedt til i fremtiden at indgå nye alliancer. Vi arbejder sammen med en række andre finansielle institutioner, hvor det er vigtigt, at vi kan dokumentere soliditeten af vores systemer. Vi samarbejder f.eks. med Danske Bank om at sælge forsikringer via deres hjemmeside. På sigt er det vores vision, at vi kan indgå nye samarbejder med andre virksomheder. I disse situationer udarbejdes gensidige sikkerhedsundersøgelser - derfor er det værdifuldt, at vi er på forkant og kan bevise, at vores systemer er sikre, siger Brian Lind og fortsætter: Styrken ved en ekstern partner er, at de kan se på udfordringer med friske øjne. Internt kan vi have en tendens til at se os blinde på tingene. Med Ezenta har vi fået en seriøs og kompetent samarbejdspartner, som holder de aftaler vi har indgået. Vi har tillid til Ezenta, ikke mindst fordi deres medarbejdere har integriteten til at sige fra og sætte grænser.

99%
Resultatet er ikke et 100 procent IT-setup, men en bevidst og målrettet satsning på at minimere sikkerhedsrisici.

Fundamentet for en stor del af vores forretning er baseret på en velfungerende IT-infrastruktur og IT-systemer. Vores mange finansielle informationer og kundeoplysninger ligger i vores store driftscenter i Ballerup, hvorfra de vitale oplysninger bliver udnyttet af medarbejderne i hele Danmark.
Brian Lind, IT-Chef

Top Danmark har i denne case bl.a. benyttet sig af følgende ydelser fra Ezenta: