Ezenta er IT-sikkerhed

Ezenta er IT-sikkerhed

Sæt IT-sikkerhed på dagsordenen

IT-sikkerhed til jeres netværk
Sikkerhed for virksomhedens IT, netværk og følsomme data er alt afgørende i en konkurrencepræget situation. IT-sikkerhed sikrer nemlig, at din virksomhed ikke får tab af data eller giver utilsigtet adgang til data og IT, hvilket potentielt kan være skadeligt for virksomheden. Behovet for sikkerhed varierer fra virksomhed til virksomhed og kan bestå af alt lige fra firewalls til backup-løsninger. Men alle undersøgelser viser, at der er et stigende behov for at virksomhederne tager IT-sikkerhed alvorligt, og dermed sikrer sig mod blandt andet hackerangreb, virus og andre sikkerhedstrusler. Ezenta yder netop denne typer IT-sikkerhed.
 
Lav en online IT-sikkerhedstest nu 
 
Rådgivning om IT-sikkerhed
Hos Ezenta er vi specialiseret i at rådgive og vurdere virksomheders behov for at sikre informationer og data og derefter skabe den løsning, der giver jer de tryggeste rammer om jeres IT.
I samarbejde med producenter og egne IT-specialister skaber Ezenta de sikreste rammer om din virksomheds data og IT. Sådan gør vi:

  • Foranalyse
  • Design og detailanalyse
  • Implementering
  • Drift og uddannelse
  • Overvågning

Vi er altid opdateret omkring de nyeste og mest sikre løsninger - det giver den bedst mulige IT-sikkerhed for din virksomhed. På den måde får du altid den bedste vejledning inden for IT-sikkerhed hos Ezenta.
 
Implementering af IT-sikkerhedsløsninger
Det kræver specialist-viden at implementere sikkerhedsløsninger omkring virksomheders IT. Ezenta har stor erfaring med at implementere IT til stor tilfredshed for alle parter. En sikker og hurtig implementering af IT-sikkerhedsløsningen skaber tryghed, og giver din virksomhed IT-sikkerhed fra første dag. Ezenta tilbyder avancerede sikkerhedsløsninger inden for indholdssikkerhed, slutbruger, mobility og adgangskontrol.
 
Vedligeholdelse og opdatering
IT-sikkerhedsløsninger skal vedligeholdes og opdateres. Det kommer ikke som en overraskelse. Og hvis ikke IT-sikkerheden holdes under skarpt opsyn, kan det blive en slem overraskelse for virksomheden. Systemer og programmer skal løbende vedligeholdes, opdateret og licenser fornys. Det er ikke alle virksomheder, der har ressourcer til at løse det. Derved bliver netværket skrøbeligt og nemt at angribe for hackere eller andre IT-kriminelle. Men med Ezentas SecureService tager vi ansvar for opdatering, overvågning, rapportering og optimering af jeres IT-sikkerhedsløsningen. Det giver jer fuld IT-sikkerhed og tid til at drive jeres egen forretning.
 
Få styr på IT-sikkerheden, før det går galt
Vi oplever jævnligt virksomheder, der ikke får vedligeholdt og opdateret deres IT-systemer, og når uheldet er ude, kan nedetiden skabe stor skade på forretningen. Sørg for at få den helt rigtige sikkerhedsløsning, der passer til jeres virksomhed og forretningsområde – få kompetent ekspertrådgivning hos Ezenta.  Det giver jer sikkerhed – og IT-sikkerhed.
 
Kontakt os på info@ezenta.com eller + 45 7020 1260.