Ezenta er også sikkert WiFi

Ezenta er også sikkert WiFi


Hurtigt, stabilt og fleksibelt netværk er alfa omega
Som virksomhed er det nødvendigt at have et hurtigt, stabilt og ikke mindst fleksibelt netværk, og nu kan du med fordel erstatte eller supplere den kablede forbindelse med en trådløs, da en trådløs forbindelse både kan levere den nødvendige båndbredde og samtidig sikre dig mod uønskede gæster. 
 
Hos Ezenta kan vi designe en løsning, der passer lige netop til dig og din virksomhed, vi kan bl.a.:

 • Prioritere IP-telefontrafikken før e-mailtrafikken
 • Skalere antallet af brugere -  fra en håndfuld til flere tusinde 
 • Understøtte socialt log-in
 • Opsamle og bearbejde statistik på brugere

Med en løsning fra Ezenta, er du sikret et trådløst netværk af høj kvalitet. Vi bruger kun komponenter fra førende Wireless udbydere, og vi er certificerede indenfor trådløse netværk. Vi dækker alle størrelser virksomheder – også dem, der er spredt ud over flere lokationer med et centralstyret enterprise-netværk med mange SSID’er. Det hele opsættes på den samme infrastruktur, hvilket fjerner behovet for flere separate netværk.
 
Referencer:

 • Vega
 • Tap1
 • Huset Middelfart
 • Guldsmeden Hotels

 
 
WiFi as a Service
Til en fast lav månedlig ydelse
 
Et trådløst netværk er en nødvendighed for alle virksomheder i dag, men det kan være komplekst og dyrt at etablere, og som efterfølgende kræver både ressourcer og vedligeholdelse.
 
Ezenta tilbyder derfor WiFi som en service til en fast lav månedlig ydelse. Og du kan komme i gang med det samme. Du behøver ikke bekymre dig om drift og vedligeholdelse, det ansvar ligger hos os samtidig får du 100% garanti på løsningen gennem hele kontraktperioden. Det er, hvad WiFi as a Service, handler om.
 
Læg dertil Ezentas kompetencer indenfor it-sikkerhed oveni. Ezenta beskytter hver dag små som store virksomheders netværk mod udefrakommende trusler og rådgiver om, hvilke løsninger og services, du har brug for. 
 
Med WiFi as a service får du:

 • Cloud baseret løsning
 • Skalerbar løsning
 • Mulighed for 24/7/365 support

 
WiFi i det offentlige rum
 
Turist WiFi
Behovet for connectivity turister er stærkt stigende, uanset hvor i verden, vi rejser hen. 
Internationale undersøgelser viser, at WiFi i dag er på top 3 af kravene for en vellykket ferie, inden vi beslutter os for, hvor vi vil rejse hen. Det betyder, at WiFi er mere aktuelt end nogensinde før. WiFi i det offentlige rum er derfor blevet en konkurrencemæssig fordel for de kommuner, som kan tilbyde WiFi til turisterne på pladser, i gågader, turistattraktioner mm. 
 
Telelovens §60b
Som kommune er du underlagt Teleloven og Kommunalfuldmagten, hvilke sætter nogle restriktioner for, hvordan du etablerer Turist WiFi. Som kommune må du kun tilbyde gratis internetadgang 1 time dagligt, og løsningen skal etableres og driftes af en privat udbyder. En WiFi løsning fra Ezenta overholder alle regulationer, som sikrer begrænset internetadgang.
 
Smart City
Alle taler om Smart City og Internet of Things. Med netværk fra Ezenta har du mulighed for at dele det til både borgere, turister og IoT devices. Med vores løsning, har du skabt et fundament, for din kommunes Smart City initiativer. Vi tilbyder faste installationer i stor skala, der er i stand til at håndtere store mængder data ved hjælp af high-end teknologi, og til at imødekomme disse behov.