Ezenta er Symantec Platin Partner

Ezenta er Symantec Platin Partner

Lad os hjælpe jer med Symantec

Hvad er Symantec?
Symantec hjælper forbrugere og virksomheder med at sikre og administrere deres informationsstyrede verden. Symantecs software og serviceydelser beskytter virksomheders netværk og data mod risici og sikrer omfattende og effektiv tryghed overalt, hvor virksomhedens data bruges eller opbevares.
Ezenta har gennem mange års fokuseret på Symantecs sikkerhedsløsninger og det har udløst et samarbejde med Symantec, som er blevet særdeles tæt og vigtigt. Ezenta har opnået høje kompetencer på implementering såvel som på rådgivning.
 
Ezenta Platin Partner hos Symantec
Gennem fokuseret investering i uddannelse og med erfaring fra en lang række implementeringsopgaver, sikrer vi vores kunder en professionel, grundig og værdiskabende udnyttelse af Symantecs sikkerhedsløsninger. Det kan vi som Platin Partner hos Symantec, med professionelt fokus på Symantecs produkter og hvordan de understøtter virksomhedernes forretningsområder.
Med status som Symantec Platin Partner er Ezentas kompetencer på Symantecs Security produkter skærpet, og vi kan derfor tilbyde vores kunder den bedst mulige rådgivning, således at de opnår den mest optimale løsning og får bedst mulig udnyttelse af deres investering.
 
Symantecs Security produkter
Symantecs Security produkter er opdelt i fire under-kategorier:

  • Security management
  • Endpoint security
  • Messaging security
  • Web security                                                                                                                                                                           

Ezenta tilbyder specialist rådgivning inden for alle fire områder. Blandt andet tilbyder vi et omfattende helbredstjek af jeres virksomheds endpoint sikkerhedsløsning.
 
Helbredstjek af Symantec Endpoint Protection
Sikkerhedsløsninger bliver aldrig stærkere end det svageste led, og fejlkonfigurationer kan blive kostbare og i sidste ende give forlænget nedetid, datatab eller det, der er meget værre. Derfor har vi udviklet et helbredstjek til jeres virksomhed af markedets bedste sikkerhedsspecialister, som systematisk gennemgår jeres Symantec Endpoint Protection-installation.
Læs mere her om, hvordan I booker et helbredstjek og hvilke fordele, det giver jer.
 
Symantecs Messaging Gateway giver jer sikker kommunikation
Al digital kommunikation rummer et potentiel sikkerhedsbrist, men med Symantecs Messaging Gateway kan I sende e-mails i krypteret form og dermed sikre at uvedkommende ikke får indsigt i jeres fortrolige informationer og data.  Symantecs system giver derudover en række andre fordele, så I kan passe jeres forretning uden at skulle bekymre jer om at blive overhalet indenom, på grund af kedelige sikkerhedsbrists. Det er Symantec.
 
Kontakt Ezenta for ekspert rådgivning om Symantec
Få ekspertrådgivning og information om Symantecs produkter herunder Helbredstjek og håndtering af sikker digital kommunikation.
Kontakt Ezenta på mail info@ezenta.com eller på telefon +45 70 20 12 60