Hvad er virksomhedens behov ?

For mange virksomheder er det en uoverkommelig opgave at vurdere, hvor sikre deres IT-systemer er.
Med smartphones og tablets, som i dag er standard blandt medarbejdere i flere og flere virksomheder, bliver virksomhedens data mere udsat.
En større og større del af vores tid benyttes til at søge information og kommunikere udenfor virksomhedens fysiske rammer.
Mange virksomheders data kan i dag, nemt falde i hænderne på de forkerte, hvis virksomhederne ikke sikrer sig imod både tilsigtet og utilsigtet datatab.
Goodwill, branding og tillid hænger uløseligt sammen med de 3 kerneområder, som IT-sikkerhed bygger på: Integritet, fortrolighed og tilgængelighed.

Jeres behov side

Ezenta tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes situation og trusselsbillede

Behovet for sikring af data er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, men med den stigende kriminalitet indenfor IT verdenen oplever mange virksomheder, at fortrolige virksomhedskritiske eller private data stjæles. Behovet for at gøre noget ved det, skal vurderes ud fra, hvor kritisk et angreb er. For virksomheden kan det både betyde nedetid, som vil påvirke kunderne og den daglige forretningsgang, men - og endnu vigtigere - at forretningskritiske data går tabt. Tilgængelighed, fortrolighed og integritet er nøgleordene indenfor IT-sikkerhed, og det er netop disse overordnede behov vi kigger på og opfylder, i vores tætte samarbejde med virksomheder og producenter.
 
Truslerne kan være udefra kommende, i form af hackere der enten spreder virus, eller misbruger virksomhedens netværk til at sikre sig informationer og data, som de kan sikre sig en økonomisk gevinst ved. Men også indenfor organisationens vægge, skal man være opmærksom på at sikkerhedslækager kan forekomme.
 
Hos Ezenta har vi specialiseret os i at beskytte virksomheder imod angreb og udefra kommende indtrængen. Både i rådgivningen omkring indsatsniveauet, men også i implementeringen og vedligeholdelsen af de løsninger, som hver dag beskytter virksomheder verden over.
 
Vores valg af producenter er truffet ud fra, at de skal være markedsledende og højt rangeret i Gartners magiske kvadrant. Det skal være afprøvede teknologier og skalerbare og stabile løsninger, med god integration til virksomhedernes eksisterende IT-systemer. Endvidere er det vigtigt for os, at producenternes supportorganisation er veletableret, så vi derigennem  kan sikre at vores kunder får den bedst tænkelige supportoplevelse.
 
I et samarbejde med Ezenta, får I kontinuerlig rådgivning om udviklingen i truslerne og således mulighed for at sikre, at jeres forsvar er vedligeholdt og opdateret. Med vores spidskompetencer sikrer vi dig hurtig hjælp i forhold til eventuelle tekniske udfordringer, ligesom vi sætter en ære i et højt serviceniveau.
 
Vores specialistkompetencer er alle PET godkendte på NATO niveau ”hemmeligt” og VORES fokus er JERES sikkerhed.