Job hos Ezenta

Job hos Ezenta

Som en specialiseret nichevirksomhed indenfor IT-sikkerhed er det afgørende, at vi har de rigtige medarbejdere med de rigtige kompetencer. Det giver succes for vores kunder og selvfølgelig også for os. 
 
Det er derfor vores målsætning at:

  • Ansætte de bedst egnede folk - ikke kun fagligt, men også på det personlige plan.
  • Tilbyde alle vores medarbejdere en udviklende og udfordrende karriere.
  • Belønne dem for deres indsats.

Udviklingsmuligheder
Vi ser det som vores forpligtelse at tilbyde vores medarbejdere udviklingsmuligheder, der gør at de kan udnytte deres fulde potentiale. Sammen definerer vi de mål, vi ønsker at nå og udarbejder en plan for hvordan vi når dem og følger løbende op for at sikre kontinuitet.

 

Hvordan er det at arbejde hos Ezenta?

Ezenta består af en stab af loyale, selvstændige og ansvarsfulde medarbejdere. Vi sætter en ære i at levere de bedste faglige kompetencer og den bedst tænkelige service til vores kunder og samarbejdspartnere. Vi er glade for at samarbejde og alle medarbejdere har flere års erfaring indenfor IT-sikkerhed. Vi tror på frihed under ansvar, har en høj grad af fleksibilitet i hverdagen og vi hjælper hinanden til at nå de fælles mål. Alle medarbejdere har indflydelse på forretningen, og er med til at forme virksomheden. På den måde er alt vi gør med til at styrke Ezenta som virksomhed.
 
Ezentas medarbejdere udtaler:
"Folk arbejder tæt sammen, vi kender hinanden godt, man tager sig af hinanden og giver en hånd med når det er nødvendigt. Rummelighed, forståelse og tolerance er vigtigt. Viden og faglighed er Ezenta's eksistensgrundlag, så uddannelse er vigtig og bliver prioriteret højt. Det sociale er vigtigt, så der bliver ofte arrangeret sociale arrangementer for at ryste folk endnu mere sammen."
 
"Vi har en uformel og respektfuld omgangstone – og så må det gerne være sjovt at gå på arbejde."
 
"Inspireret af vores vision – From Good to Great -  har vi udsmykket en af vores vægge med et motto, der understreger kulturen i Ezenta":

Ledige stillinger

Security Business Manager
- Rådgivning og salg af IT-sikkerhedsløsninger
 
Vi gør en forskel – vil du være med?
Vi befinder os i et marked med en stor udvikling, hvor den strategiske betydning af IT-sikkerhed for både private og offentlige virksomheder, vokser hastigt.
 
Vi søger en Security Business Manager, som kan formå at positionere IT-sikkerhed på det rigtige niveau hos kunderne.

STILLINGEN
 
Med reference til Ezentas salgschef bliver du selvstændigt ansvarlig for et helt centralt kundesegment hos Ezenta.
Din primære opgave vil være salg og account management til kunderne i dit segment, hvor du får ansvaret for at skabe, udvikle og vedligeholde gode relationer mellem disse kunder og Ezenta. De væsentligste hovedaktiviteter bliver:

  • At identificere og strukturere muligheder for salg af Ezentas løsninger hos eksisterende og nye potentielle kunder.
  • At skabe, udvikle og vedligeholde gode relationer mellem Ezenta og primære beslutningstagere hos eksisterende og nye potentielle kunder.
  • At afdække kundernes behov og sammen med kunden finde frem til den løsning, der bedst passer til kundens specifikke behov.
  • At deltage i, samt varetage den overordnede ledelse og kvalitetssikring i udarbejdelsen af tilbud, der forretningsmæssigt og teknisk beskriver den løsning, som bedst kan dække kundens behov.
  • At samarbejde og planlægge med marketing, så marketing og salg går hånd i hånd.
  • At opdatere og vedligeholde et CRM system med kontaktpersoner, salgsmuligheder og forecast.
  • Selvstændigt at gennemføre salget.

 
 
PERSONEN
 
Du har minimum 5 års erfaring med salg inden for IT og kan dokumentere gode salgsresultater fra en tilsvarende stilling. Du kan begå dig på flere niveauer i en organisation – lige fra teknik til direktion. Du er i stand til at identificere og afdække forretningsmuligheder samt anbefale løsninger, der bedst imødekommer kundernes forretningsmæssige behov. Du besidder den tekniske og forretningsmæssige forståelse, der kræves for at få løsningerne gennem alle faser af salgsprocessen.
 
Du er udadvendt og naturligt tillidsvækkende gennem din adfærd og dine handlinger. Du er engageret, initiativrig og ansvarsbevidst. Du arbejder selvstændigt, struktureret og disciplineret. Du besidder et højt niveau af personligt drive og gennemslagskraft. Du er ambitiøs og resultatorienteret. Du er en person, hvor ordentlighed og ærlighed er grundlæggende værdier. Du har gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner og behersker engelsk i skrift og tale på forhandlingsniveau.
 
 
VIRKSOMHEDEN TILBYDER
 
Mulighed for at arbejde målrettet med salg og forretningsudvikling af IT-sikkerhed i en anerkendt virksomhed, der har nogle af Danmarks største virksomheder og offentlige organisationer som kunder.En attraktiv arbejdsplads, hvor frihed under ansvar er en af virksomhedens kerneværdier.
 
Gode muligheder for personlig og faglig udvikling både til dagligt på jobbet og gennem ekstern uddannelse.En attraktiv lønpakke med mulighed for pensions- og forsikringsordning, fri telefon og hjemmearbejdsplads inkl. internet forbindelse.
 
ANSØGNING
 
Ansøgning og spørgsmål rettes til Lars Jensen, Head of sales and marketing & Partner (lkj@ezenta.com). Vi indkalder løbende til samtaler og lukker processen i det øjeblik, vi finder den rigtige. Så jo før, vi hører fra dig, des bedre.
 
 
 
VIRKSOMHEDEN
 
Ezenta har i 15 år arbejdet med rådgivning og implementering af IT-sikkerhed. Ezenta er i stærk vækst og befinder sig i et marked med mange spændende muligheder, hvor der til stadighed er et stort behov for udvikling. Ezenta servicerer i dag en lang række af Danmarks største og mellemstore virksomheder og organisationer, og det er vores ambition at fortsætte med at skabe en større værdi på et mere strategisk niveau, i takt med at IT-sikkerhed spiller en mere forretningskritisk rolle hos danske virksomheder. Se mere her: https://vimeo.com/43392340