MDR

MDR

Overlad dine bekymringer om trusler til os

Det kan være omfattende at holde IT-sikkerhedsniveauet opdateret på egen hånd. Med en MANAGED DETECTION & RESPONSE (MDR) serviceaftale fra Ezenta reducerer du risikoen for brud på IT-sikkerheden gennem proaktive trusselsanalyser og angrebssimulationer. Vi monitorerer alle enheder (fra end-point, OT, cloud til datacenter) og detekterer hændelser på dit netværk. Oveni får du en responstjeneste med rådgivning og assistance. En MDR-serviceaftale består af: 

  • Monitorering af netværk
  • Detektion af hændelser
  • Honeypot
  • Proaktiv trusselsanalyse
  • Angrebssimulationer
  • Responstjeneste

 
Incident Detection and Response
Vi monitorerer dine systemer for uønsket bruger- og angrebsadfærd samt sikkerhedsbrud og vi hjælper dig med at opdage de angreb, der ellers er lette at overse. Da vi kender brugeradfærden, betyder afvigelser, at vi kan reagere på kendte som ukendte aktiviteter, så der sættes en stopper for potentielle angreb før de rammer dig og din virksomhed. 
 
State-of-the-art værktøj
Vi kombinerer den førende markedsteknologi fra Rapid7, som bygger på adfærd og som er udviklet af hackere, med egen trussels intelligens platform. Det gør, at vi hurtigt kan identificere, undersøge og stoppe angreb, før de rammer dig. I aftalen medfølger der sikkerhedsvurderinger og et forbedringsprogram, så du kan blive sikret mod fremtidige trusler.
 
 Adgang til IT-sikkerhedsspecialister
Med en MDR-aftale behøver du ikke bekymre dig om at have tilstrækkeligt kvalificerede specialister ansat til at opretholde det IT-sikkerhedsniveau, der kræves af virksomheder idag. Du får adgang til vores IT-sikkerhedsspecialister 24/7, så du kan trygt overlade dine bekymringer til os.
 
MDR-aftalen kan pakketeres til dit behov, og du kan udover monitering og responstjeneste, tilkøbe enkelte value added services til en fast månedlig pris.