Om Ezenta

Om Ezenta

Vision: From Good to Great
Det betyder: Vi er Danmarks mest anerkendte og foretrukne partner indenfor IT-sikkerhed, der understøtter kundens forretning.
 
Mission: Sikre rammer om IT
Vi hjælper kunder med at skabe sikre rammer omkring IT og leverer den højeste konkurrencedygtige kvalitet i en atmosfære af tillid og godt samarbejde.
 
Forretningsgrundlag
Ezentas forretningsgrundlag er baseret på en filosofi, som handler om at levere rådgivning, spidskompetence og totalløsninger inden for IT sikkerhed - alt sammen med udgangspunkt i kundens behov.
 
Ezentas medarbejdere, har alle stor viden om, hvordan man skaber og vedligeholder sikre rammer om IT. Kompetencen er opbygget ude i marken hos kunderne, hvor Ezenta har leveret løsninger til en lang række virksomheder og organisationer. Konsulenterne kombinerer den praktiske erfaring med en konstant faglig udvikling, så rådgivningen er et skridt foran både konkurrenternes og de trusler, som virksomhederne konstant står overfor.

Download vores profilfolder her

 

Certificeringer

I Ezenta sætter vi en ære i at være de bedste til det, vi gør. Vi har således et mål om at opnå de højeste certificeringer indenfor de produkter og løsninger, som vi arbejder med. Kontinuerlig udvikling, fokusering og investering i uddannelse af vores medarbejdere skal sikre, at I som kunde får den bedste rådgivning, en høj kvalitativ service, hurtig fejlretning, samt specialistkompetencer inden for vores område.

 

Partnere

Ezenta A/S er en specialist virksomhed, udelukkende med fokus på IT-sikkerhed. Vi har valgt at fokusere på få, markedsledende produkter og løsninger.
 
Vores valg af producenter er truffet ud fra, at de skal være højt rangeret i Gartners magiske kvadrant samt markedsledende indenfor deres felt. Det skal være afprøvede teknologier, skalerbare og stabile løsninger, med god integration til virksomhedernes eksisterende IT-systemer. Endvidere er det vigtigt for os, at producenternes supportorganisation er veletableret, så vi derigennem kan sikre at vores kunder får den bedst tænkelige supportoplevelse.