Kampagne på penetrationstest
View in English

Hvad er en penetrationstest?

Hvad er en penetrationstest?

En penetrationstest er en sikkerhedstest af dine webapplikationer. Vi tester primært websites, men også webservices. Helt lavpraktisk så udfører vi en teknisk gennemgang af dit website og webservices for at identificere eventuelle sårbarheder, som vil kunne skade dig og din virksomhed, men også dine kunder. Du vil jo meget gerne undgå hackerne eksempelvis får fat i dine kunders login eller kreditkortoplysninger.

Hvad er en penetrationstest?

Hvorfor er det vigtigt?

Dine webapplikationer er dit vindue ud af til. Det er dit image, og derfor er det vigtigt at få identificeret eventuelle huller, inden hackeren opdager det. Dine webapplikationer fungerer ofte også som frontend til dine databaser med personfølsomme data, og du kan derfor risikere at miste kundedata. Hvis først hackerne får adgang, er den eneste udvej som oftest at lukke midlertidig ned for dine webapplikationer, indtil hullerne er lukket. I takt med den stigende digitalisering vil nedetid være forretningskritisk for din virksomhed, da både dine kunder og medarbejdere vil være afhængig af adgang 24/7.

Hvad koster det og hvor ofte skal du gøre det?

Hvis du booker en penetrationstest inden den 31. marts 2019, så får du den til 45.000 kr. ex moms.

Vi anbefaler, at du får lavet en penetrationstest 1 gang om året. Men tag ikke kun vores ord for det. Hvis du følger Datatilsynets vejledninger, så anbefaler de, at du som dataansvarlig eller databehandler regelmæssigt udfører sikkerhedstests, herunder penetrationstest.

Sign up og bliv kontaktet af en
it-sikkerhedsspecialist

X

Tak for din henvendelse

Vi vender snart tilbage!

Hvad får du ud af det?

Hvad får du ud af det?

Via en penetrationstest får du identificeret eventuelle sårbarheder og sammen med os prioriteret, i hvilken rækkefølge, de skal lukkes. Du får en rapport med en rangeret liste over fundne sårbarheder. Rapporten leveres både som en ledelsesrapport og teknisk rapport, så du kan fremlægge det for ledelsen og i et sprog, de forstår. I ledelsesrapporten lister vi, hvilken indflydelse sårbarhederne har på din forretning og de vigtigste findings. Hvorimod den tekniske rapport er mere detaljeret og indeholder beskrivelse af hver enkelt sårbarhed, og hvordan du lukker dem.   

Hvad får du ud af det?
Thomas Wong

Thomas Wong - Principal Security Consultant & Partner

Mobil:+45 3150 0115

Email:two@ezenta.com

Tilbage til topppen