Referencer

Ezenta er en it-sikkerhedspartner, du kan stole på

Læs her hvordan: 

Akademikernes A-kasse
For Martin Schmidt, som er Digitaliseringschef i Akademikernes A-kasse handler det om partnerskaber og ikke om et traditionelt kunde-/leverandørforhold. Det var sådan, at historien om Akademikernes A-kasses og Ezentas partnerskab startede.
Ishøj kommune
Gennem de sidste par år har vi samarbejdet med Ishøj Kommune. Dét, der indledtes som en generel snak om IT-sikkerhed, udviklede sig til en mere konkret opgave om udskiftning af deres Firewall, som var af ældre dato. Den nye Firewall skulle leve op til de offentlige krav, der er omkring sikring mod trusler fra internettet.
IDA
Ingeniørforeningen IDA håndterer med sine 100.000 medlemmer store mængder personfølsomme data hver dag. Der var derfor ikke plads til at ryste på hånden, da den gamle firewall skulle udskiftes. Ezenta har leveret en ny Barracuda-løsning, som efter 14 dages implementering var klar til brug.
Topdanmark
Topdanmark har i samarbejde med Ezenta optimeret it-sikkerheden med risikovurdering, sikkerhedspolitik og en beredskabsplan. Med løbende rådgivning sikrer Ezenta Topdanmarks it-infrastruktur og forretningskritiske it-systemer.
SEMLER
Ezenta har gennem 10 år være behjælpelig med at håndtere it-sikkerheden hos Semler Services – en af landets største leverandører af it-løsninger til autobranchen.
Holbæk
Den 7. maj 2019 åbner Holbæk Sportsby – en hel by med 15.000 m2 indendørs og udendørs faciliteter og med op til 5000 brugere, som kan se frem til en hurtig og stabil WiFi-løsning.
Tilbage til topppen