Brug for assistance?

Referencer

Ezenta er en it-sikkerhedspartner, du kan stole på

Læs her hvordan: 

For Martin Schmidt, som er Digitaliseringschef i Akademikernes A-kasse handler det om partnerskaber og ikke om et traditionelt kunde-/leverandørforhold. Det var sådan, at historien om Akademikernes A-kasses og Ezentas partnerskab startede.
Gennem de sidste par år har vi samarbejdet med Ishøj Kommune. Dét, der indledtes som en generel snak om IT-sikkerhed, udviklede sig til en mere konkret opgave om udskiftning af deres Firewall, som var af ældre dato. Den nye Firewall skulle leve op til de offentlige krav, der er omkring sikring mod trusler fra internettet.
Ingeniørforeningen IDA håndterer med sine 100.000 medlemmer store mængder personfølsomme data hver dag. Der var derfor ikke plads til at ryste på hånden, da den gamle firewall skulle udskiftes. Ezenta har leveret en ny Barracuda-løsning, som efter 14 dages implementering var klar til brug.
Topdanmark har i samarbejde med Ezenta optimeret it-sikkerheden med risikovurdering, sikkerhedspolitik og en beredskabsplan. Med løbende rådgivning sikrer Ezenta Topdanmarks it-infrastruktur og forretningskritiske it-systemer.
Ezenta har gennem 10 år være behjælpelig med at håndtere it-sikkerheden hos Semler Services – en af landets største leverandører af it-løsninger til autobranchen.
Tilbage til topppen