SecureManagedService
SecureManagedService

SecureManagedService

Læg ansvaret på Ezentas skuldre

Læg ansvaret på Ezentas skuldre

Ezentas Secure Managed Service er en ydelse, der giver dig sikkerhed for, at dit it-system kører optimalt - hele tiden. Med en Secure Managed Service-aftale løfter vi ansvaret for virksomhedens it-sikkerhed af dine skuldre. Du betaler en fast månedlig ydelse, og vi monitorerer, opdaterer og rapporterer om dit it-systems tilstand.

Vi tilbyder forskellige serviceniveauer og hjælper gerne med at vurdere hvilket niveau, din virksomhed har brug for. Men du vælger selv serviceniveau. Hvis et problem kan vente til næste morgen, så vil vi lade eksperten sove. Hvis ikke får du naturligvis omgående hjælp af en af vores dygtige specialister, uanset hvornår på døgnet problemet opstår.

Læg ansvaret på Ezentas skuldre

Support-aftale eller proaktiv service

Ezentas Secure Managed Service kan være en proaktiv monitorering af dit system, men det kan også være en support-aftale, hvor du kan kontakte os, når du har brug for det. Ezentas supportafdeling er udelukkende bemandet af teknisk dygtige sikkerhedseksperter med indgående kendskab til vores produkter. De kan derfor også hjælpe med netop din løsning.

Du vælger selv, hvor stor en del af din it-sikkerhed, vi skal tage os af, og hvor meget I selv vil håndtere.

Managed Detection & Response

Managed Detection & Response

Med en Managed Detection & Response-løsning (MDR) står Ezenta bogstavelig talt ved din side hele vejen. Ezentas MDR-løsning beskytter mod kendte trusler og detekterer ukendte trusler, og du får besked, hvis noget viser sig at være kritisk, og der er huller, som skal lukkes.

Med en Managed Detection & Response-aftale hos Ezenta kan du tilkøbe et abonnement på et antal audit-ydelser, tests og rådgivning. Du kan frit bruge dine audits inden for et år, når du mener, der er behov for at teste sikkerheden inden for et bestemt område af din it. Med frit mener vi, at du altid kan bytte din audit til en anden type med samme værdi, hvis behovet for audits ændrer sig. Vi har inddelt audit-ydelserne i tre kategorier: Ruby, Sapphire og Emerald.

  • En Ruby-audit er en mindre standardopgave og kan for eksempel være en test af om virksomhedens firewall eller pc-image har det forventede eller ønskede sikkerhedsniveau.
  • En Emerald-audit er oftest et større projekt, der udføres i tæt samarbejde med kunden. Det kan for eksempel være en Awareness-kampagne eller en Red Team-opgave.
  • En Sapphire-audit er en mellemstor opgave. Det kan for eksempel være en penetrationstest af virksomhedens webapplikationer eller en phishing kampagne, der kan måle organisationens modstandskraft overfor tilfældige eller målrettede angreb.

Læs mere vores audit-ydelser: 

Managed Detection & Response
Steven Müller

Steven Müller - IT Security Consultant

Mobil:+45 2535 9928

Email:stm@ezenta.com

Sign up og bliv kontaktet af en
it-sikkerhedsspecialist

X

Tak for din henvendelse

Vi vender snart tilbage!

Hvorfor er it-sikkerhed vigtigt?

Hvorfor er it-sikkerhed vigtigt?
Play

Du kan altid få support hos Ezenta

Hos Ezentas support, vil du altid blive mødt af en it-ekspert, der kan hjælpe dig.
Alle vores support-medarbejdere er vant til at arbejde med it og har indgående kendskab til vores løsninger.

Tilbage til topppen