SecureAdvice
SecureAdvice
Ezenta rådgiver, så du kan træffe sikre valg

Ezenta rådgiver, så du kan træffe sikre valg

God rådgivning er ensbetydende med, at du som kunde bliver vejledt, så du får overblik og viden til selv at vurdere og træffe beslutninger om din virksomheds it-sikkerhed. For os hos Ezenta handler det om at rådgive og guide dig til et sikkerhedsniveau, der passer til netop din virksomheds behov – hverken mere eller mindre. Vores ekspertise og erfaring er din sikkerhed for, at vores rådgivning sikrer din virksomhed både nu og i fremtiden.

Hos Ezenta rådgiver vi alle typer af virksomheder, og vi har især stor erfaring med produktionsvirksomheder og virksomheder inden for den finansielle sektor. Vi har valgt at opdele vores rådgivning i følgende produkter:

Ezenta rådgiver, så du kan træffe sikre valg

Ezentas GRC (Governance – Risk – Compliance) rådgivning baserer sig på en grundig analyse af din virksomheds eksisterende sikkerhedsniveau

Secure Dashboard er et unikt værktøj som systematisk og skematisk sammenholder den faktiske it-beskyttelse som allerede er implementeret og det aktuelle sikkerhedsbillede.

Med en GDPR-assessment fra Ezenta får du overblik over, hvordan det er gået med at implementere og drifte de tiltag, som du som virksomhed og organisation iværksatte.

Tilbage til topppen