SecureAudit
SecureAudit
Vi tager temperaturen på din it-sikkerhed

Vi tager temperaturen på din it-sikkerhed

Tillid er godt, kontrol er bedre. Det lyder måske en kende negativt. Men man kan aldrig være for forsigtig, når man har med it-sikkerhed at gøre. Ezenta har, i samarbejde med en række af de førende, internationale it-sikkerhedsleverandører, udviklet metoder, der kan teste og sikre, at dine systemer, politikker og løsninger ikke indeholder sårbarheder, så virksomhedens it-drift og data er sikret. Ezentas medarbejdere kender det aktuelle trusselsbillede og ved, hvordan it-kriminelle tænker og handler. De ved altså præcis, hvor sårbarhederne i din virksomheds it-sikkerhed kan findes. Vi anvender forskellige tests afhængig af, hvordan trusselsbilledet ser ud for din virksomhed. Læs her om de forskellige tests, og vurdér selv hvilke, der passer til din virksomhed.

Vi tager temperaturen på din it-sikkerhed

Penetrationstesten identificerer og opdager sårbarheder.

Hvis du har en mistanke om en sårbarhed, men ikke ved præcis, hvor den findes, eller hvordan den skal stoppes, vil det være oplagt at foretage en sårbarhedsscanning.

Målet for en Red Team-test vil typisk være et afgrænset område for eksempel en udvalgt funktion i organisationen eller en bestemt type data.

Tilbage til topppen