SecureSkills
SecureSkills
Medarbejdernes viden – virksomhedens sikkerhed

Medarbejdernes viden – virksomhedens sikkerhed

Hos Ezenta er vi eksperter inden for it-sikkerhed. Vi har fingeren på pulsen og ved, hvad der foregår på it-sikkerhedsområdet. Vores medarbejdere er blandt de dygtigste fagfolk i branchen, de har erfaring og råder over kolossal viden om it-sikkerhed og de aktuelle trusler.

Desuden har vi tætte samarbejder med en lang række dygtige og innovative partnere og leverandører. Al den viden samler vi og stiller til rådighed for dig og dine medarbejdere. Vi tilbyder et bredt uddannelsesprogram, så du kan vælge netop det kursus, der dækker behovet i din virksomhed, i form af en uddannelse som informationssikkerhedsleder, Attack Chain Explained kurser samt awareness-programmer.

Medarbejdernes viden – virksomhedens sikkerhed

Vi tilbyder tema-kurser, der er bygget op omkring et fast tema for eksempel vores produkter og løsninger. Disse kurser afsluttes med certificering i den valgte løsning eller produkt.

Vi tilbyder at undervise dine medarbejdere i de problemer og udfordringer, der er relevante for netop jeres virksomhed. Vi tilbyder bl.a. et awareness program, der giver adgang til en portal med videoer, quiz og opslagsværktøjer.

Tilbage til topppen