SecureSolutions
SecureSolutions
Løsninger der holder din it-sikkerhed i topform

Løsninger der holder din it-sikkerhed i topform

Sikring af virksomhedens it er en opgave, der kræver konstant opmærksomhed. Virksomhedens systemer udvikles og nye enheder kommer til. Samtidig ændres trusselsbilledet hele tiden. De færreste organisationer har ressourcer til selv at løfte denne opgave. Hos Ezenta ønsker vi at give dig tryghed for, at din virksomheds it er sikret - både nu og i fremtiden. Derfor vil vi kun anbefale, levere og implementere løsninger fra markedets førende og mest innovative producenter. Deres løsninger og produkter er gennemtestede, så vi kan sikre dig stabilitet, performance og en skalérbarhed, der matcher din virksomheds behov.

Vi leverer hardware og software, som du enten selv implementerer, eller vi udvikler en komplet løsning til dig, der inkluderer alt fra design og implementering til teknisk projektledelse og dokumentation. En SecureSolution fra Ezenta kan omfatte følgende områder:

Løsninger der holder din it-sikkerhed i topform

Endpoint sikkerhed handler ikke længere kun om at sikre medarbejdernes stationære arbejdsstationer.

I dag hvor man kan arbejde på farten, må man også have sikkerheden med sig.

Netværket er virksomhedens livsnerve, der forbinder den både internt og med omverdenen. Når et netværk skal sikres, handler det om at have et indgående kendskab til dets struktur og opbygning.

Ezenta designer WiFi-løsninger til alle typer af virksomheder og organisationer. Uanset om din virksomhed har flere lokationer og mange brugere, så kan vi give dig en wifi-løsning, der er konfigureret på samme infrastruktur, så det hele kører på et og samme netværk.

Langt de fleste virksomheder anvender i dag en eller anden form for cloud-løsning. Men at man lægger sine data og sin it uden for virksomhedens egne mure, behøver ikke betyde, at sikkerheden er overladt til andre.

En Log Management-løsning handler om overblik - overblik over virksomhedens it-trafik. I en Log Management-løsning konsoliderer vi flere sikkerhedssystemer og genererer en samlet log, der giver overblik, så man for eksempel kan indstille alarmer, der fortæller om brud, driftsforstyrrelser og risici.

Den typiske beskyttelse mod trusler, der rammer dit netværk, vil være en firewall. Det handler ikke alene om at opbygge en brandsikret borgmur omkring sin virksomheds netværk. Det handler om at skabe en sikker, men fleksibel løsning, der kontrollerer trafikken i hele netværket på en måde, så forretningen stadig fungerer effektivt.

Tilbage til topppen