SecureSolutions
SecureSolutions

Next Generation Firewall

Next Generation Firewall

Next Generation Firewall

Virksomheder er forskellige og har derfor også forskellige it-sikkerhedsbehov. Hos Ezenta har vi siden 2000 fokuseret 100% på it-sikkerhed, og vi forstår området på alle niveauer. Vi kan med de dybeste kompetencer løfte hver en sten og finde frem til de rette løsninger, mens vores partnere har produkterne til at komme hele vejen rundt. Med udgangspunkt i deres løsninger løfter vi it-sikkerheden op på det niveau, den skal være på - både nu og i fremtiden. 

I tråd med, at virksomheder idag sigter efter det ultimative netværk "Software Defined Network" hjælper vi dig med at tilføje et ekstra lag af sikkerhed med "Software Defined Protection". Dybden i vores løsninger strækker sig fra den traditionelle perimeter-sikkerhed til mikro segmentering.

Og det er mere end blot en firewall
Den typiske beskyttelse mod trusler, der rammer dit netværk, vil være en firewall. Det handler ikke alene om at opbygge en brandsikret mur omkring sin virksomheds netværk. Det handler om at skabe en sikker, men fleksibel løsning, der kontrollerer trafikken i hele netværket på en måde, så forretningen stadig fungerer effektivt. En løsning, der tillader og afviser trafik baseret på regler, der kontrolleret og kontinuerligt tilpasses det aktuelle trusselsbillede og virksomhedens skiftende behov. Ezenta benytter kun markedets førende brands. Det giver dig sikkerhed for høj kvalitet og fuld support.

User Identity Awareness
Traditionelt anvendes IP-adresser til at identificere de enheder en firewall skal tillade eller hindre adgang. Ofte er det dog en bestemt person, man ønsker at give eller nægte adgang. Til det formål anvendes User Identity Awareness, hvor avancerede politikker kan baseres på medarbejdernes og/eller deres it-værktøjers unikke identitet. Kilden til denne viden stammer typisk fra brugerdatabaser såsom Active Directory og Radius eller agenter på de implicerede systemer.

Applikationskontrol
Ikke alle applikationer er sikre, og ikke alle applikationer er i virksomhedens interesse at benytte. Derfor er det en del af moderne it-sikkerhed at have en politik for hvilke applikationer virksomheden accepterer, og hvilke man ikke ønsker, at medarbejderne benytter. Ezenta har overblikket over det aktuelle trusselsbillede og kan rådgive om en fornuftig applikations politik samt hjælpe med at få den implementeret og forankret i organisationen.

Filtrering af websites
Både af sikkerhedsmæssige og ressourcemæssige årsager kan det være hensigtsmæssigt at kunne kontrollere hvilke websites (URLs), der gives adgang til og hvilke, der skal lukkes for. Nogle websites kan udgøre en sikkerhedsrisiko for virksomheden. Det gælder for eksempel hackersites og sites, der er kendt for at indeholde malware. Andre websites som for eksempel sociale medier kan være relevante at holde åbne i frokostpausen, mens man kan spærre for dem i resten af arbejdstiden. Eller man kan vælge at holde dem åben for dele af organisationen, der benytter dem i arbejdsmæssig henseende for eksempel HR og marketing. Ezentas erfaring og arbejde med it-sikkerhed udgør en afgørende forskel, når vi rådgiver din virksomhed.

Information Awareness
IP – Intellectual Property, eller på dansk virksomhedens unikke viden, er naturligvis af afgørende betydning for virksomhedens succes. Derfor er det nødvendigt at kunne kontrollere og hemmeligholde denne information. Ezenta vil ved hjælp af DLP - Data Loss Prevention teknologier og politikker kunne kategorisere og opdæmme dokumenter og andet elektronisk materiale, således at viden ikke forlader virksomheden utilsigtet.

Next Generation Firewall
Threat Prevention

Threat Prevention

IPS - Intrusion Prevention System
Et IPS-system fra Ezenta beskytter dit it-system mod kendte sårbarheder. Systemet analyserer al trafik på netværket. Hvis systemet identificerer et mønster i trafikken, der matcher en sårbarhed, som systemet kender i forvejen, vil det spærre for netop den type trafik, så klienter og netværk beskyttes. Et IPS-system beskytter mod mange forskellige former for skadelig trafik for eksempel Denial of Service, SQL Injections, malware og sårbarheder i applikationer.

Sandboxing
Fjendtlig udnyttelse af endnu ikke kendte angrebsformer – også kaldet Zero-Day-angreb er en stor trussel mod virksomhedens it-systemer. Sårbarhed overfor denne type angreb undgås ved at emulere modtagelse og afvikling i et sandbox-miljø af mistænkte dokumenter og websites.

Anti-Bot
Hvis en enhed allerede er blevet inficeret, er det typisk med en malware, der bliver kontrolleret fra et Command & Control center. Ezenta tilbyder Anti-bot løsninger, der identificerer inficerede enheder og forhindrer dem i at kommunikere med og dermed modtage kommandoer fra fjendtlige værter på Internettet.

Threat Prevention
Ezenta & Check Point beskytter danske virksomheder

Ezenta & Check Point beskytter danske virksomheder

Med udgangspunkt i Check Points produkter løfter Ezenta kundernes it-sikkerhed op på det niveau, den skal være på.

Karsten Frantsen

Karsten Frantsen - Senior Security Consultant

Mobil:+45 2535 1593

Email:kfr@ezenta.com

Cloud

Med en cloud sikkerhedsløsning fra Ezenta får du specialist rådgivning, orkestrering og test.

Tilbage til topppen